понеделник, 27 май 2013 г.

Хорарен въпрос за любов: Предстои ли задълбочаване на отношенията на Н. и Е.?

Карта от 27.05.13, 18:24


Погледнах също така картата от момента на задаване на въпроса. Мисля, че Е. е подтисната, не се чувства спокойно, притеснена е. И по двете карти се отчита една нестабилност в емоциите на задаващия въпроса. Като цяло тя много скоро според мен пак ще почувства неразбрана, ще се почувства отблъсната, но истината е, че и по двете карти се вижда, че мъжа държи на нея. Тя ще получи смесени сигнали по отношение на питането си, в крайна сметка мисля, че отговора е Да, ще се задълбочат отношенията...но според мен- тяхната връзка и към момента е достатъчно интензивна. За близко бъдеще си продължават все така.

Хорарен въпрос за любов: М. и Х. ще продължат ли да бъдат ли заедно?




Карта от 27.05.2013, 15:17





За мен М. е представена от Марс и Уран, а Х. от Венера.
Краткият ми коментар е, че в близките 2 месеца им предстоят много сътресения, М. вероятно ще ревнува, може би Х. ще се и опитва да я кара да ревнува. М. е възможно сериозно да заподозре, че Х. се среща с друга, но по- скоро си мисля, че всичко ще е в сферата на илюзиите..не изключвам възможността момчето да се запознае с друга и да има някакви срещи, но не съм убедена, че ще се стигне до изневяра. Не мисля, че това ще е краят за тях- за М.и Х., но ще се наложи М. да прояви много търпение. Възможно е да се стигне до временно прекъсване на отношенията, но то ще е половинчато, няма да е сериозна раздяла.

Просто по картата се вижда момент на криза, който ще отмине. Окончателна раздяла не се вижда.

Хорарен въпрос : Ще ми хареса ли картината? - нерадикална карта

Бях помолила мой приятел да нарисува за мен пейзаж, който предварително бях избрала.
Попитах звездите ще ми хареса ли картината.
Картата се води нерадикална по правилата, защото е с късен асцендент.







Ще публикувам този хорар, защото той е пример за това, колко хлъзгаво е тълкуването на нерадикална карта. По принцип, когато попадна на таква карта избягвам да се нагърбвам с отговорността да правя прогнози.

Какво можем да кажем по този хорар обаче- късен АСЦ, Луна в Скорпион, в 12 дом- много лошо положение на Луната. Единственото хубаво нещо е, че вече излиза от ВИА КОМБУСТА.
Интересува ме у5, той е Марс- същевременно е и у1. Зле поставен. Предстои опозиция на Луната с Марс. Преди това предстоят куинконгси на Луната с Меркурий, Венера и Юпитер.

Виждайки всички тези показатели си казах, че ще съм ужасно разочарована от картината.

После отчетох, че Луната и Марс са във взаимна рецепция смесена- по трон и екзалтация и също, че предстои съвпад на Луната със СЛВ.

Тук помислих, че може да има приятни изненади. Макар, че съвпада със СЛВ може да донесе всякакъв род изненади.

Не можах обаче да преценя, кое може да надделее в случая- зле поставената и наранена Луна, предстоящите твърди апспекти, сочещи към НЕ отговор с у1,5 или взаимната рецепция на Луната с у1,5. След разглеждането на хорара продължих да бъда във все същата чуденка, както и преди да задам въпроса. Нерадикалните хорари често са такива- дават противоречащи си отговори, объркващи, затова се казва, че понякога звездите мълчат.
Единственото вярно в случая е, че с късен АЦ едва ли вече нещо може да се направи по въпроса. И, да, приятелят ми вече беше нарисувал картината, просто аз все още не я бях видяла- т.е принудена съм да приема вече съществуващо положение.

Е, в крайна сметка картината много ми хареса.

Може би е заради взаимната рецепция на основните сигнификатори, макар и тежкия им аспект, може би е заради куинконсите..които могат да се тълкуват като "врата", може да е заради съвпада на Луна със СЛВ, а може би късния асцендент ме води до противоположния отговор на това, което първоначално ми се стори като вероятен изход.
Може би, може би...............

Това са нерадикалните карти- пълни с може би-та.


петък, 24 май 2013 г.

Хорарен въпрос за любов с Луна без курс : Какво ни предстои в близко бъдеще?

Моя приятелка беше в труден период с мъжа, когото обича. Бяха се скарали и разделили за пореден път. Тя попита звездите какво предстои от тук нататък- един вид ще имат ли развитие отношенията им, ще се съберат ли и т.н. Хорарните въпроси показват развитие в период от 1 до 3 месеца. Ето я картата:








И така. Виждаме една заточена Луна в Козирог намираща се в 6-тия дом на кверентката. Управителят на ДЦ е Сатурн позициониран на изгорелия път- 11 градуса и 25 минути, Скорпион. Луната туко-що е извършила съвпад с Плутон. Луната приема Сатурн на трон, той разположен в неин 5ти дом.
За мъжа виждам, че той е притеснен- във Виа Комбуста, обиден е на момичето- приема я в падение. У7 Сатурн почти винаги съм забелязала е възпрепятстван да действа.
Луната и Сатурн У1- У7 са извършили секстил... и малкото минути, които делят аспекта от растящ към разпадащ се ми говорят за нещо като пропуснат шанс. От там насетне луната попада в така нареченото състояние- БЕЗ КУРС- т.е няма развитие, в близко бъдеще нешата остават каквито са, те са се разделили, остават разделени.

Можем да добавим, че У5 на мъжа е в негов първи туко- що извършил секстил с втори У на негов 5ти дом- Юпитер- нещо зараждащо се, мъжа вероятно е обвързан вече с друга, самият Юпитер в 5ти говори за зараждащи се чувства. Но като, че ли мъжа не е влюбен до там в жената- приема Венерата в заточение. Онова, което обаче със сигурност ми подтвърждава съществуваща връзка при момчето е съвпада на Сатурн с Венера по антисия.
Венерата като цяло може да е сигнификатор на Любовта също така межу моята приятелка и този мъж. Положението на планетите подсказва, че мъжа съзнателно не иска тази любов. Луната е в 12 дом на мъжа- той се стреми да не мисли за нея и да я забрави.

Но има нещо, което трябва да отчетем в този хорар. Аз гледам и минорните аспекти, те също са важни според мен и показват важни акценти.
На Луната- моята приятелка предстои биквинтил- 144° с Юпитер- 2ри у5 и у12 на мъжа. Той дълбоко в себе си и подсъзнанието си  ще продължи да има чувства към нея, но понеже Луната е VoC едва ли ще действа и предприеме нещо в посока изясняване на отношенията им.

 Като цяло мога да обобщя:

Става ясно- ситуацията никак не е розова, приятелката ми страда, преживява стрес и разтърсващи емоции. Влюбена е. Мъжът е в особено състояние- мисля, че е наранен по свой начин от нея и не мисля, че той ще предприеме някакви стъпки в близките месеци, въпреки, че едва ли е престанал да я обича. Но за сега ситуацията няма развой.



четвъртък, 23 май 2013 г.

ТАРО: Вашите кратки въпроси към моите карти 1

М. пита дали ще почне стаж или работа в следващите месеци?

Цепя на Рицар Жезли
За стаж картите са- 9п Кула Умереност
За работа 5п 10 чаши Асо меч

Ситуацията е Луна.

М. мисля, че няма да отидеш на стаж, макар, че повече разчиташ на тази идея. За работа не си го представяш плана, защото не мислиш, че ще взимаш много пари. Там където сега работиш изкарваш малко, мисля, че до 3 месеца ще напуснеш това място и ще бъдеш наета другаде. Повече залагам на варианта с работата. Може би нова работа.

---------------------------------------------------------------------------


Е.Т. иска да знае той дали изневерява.

Цепя на Паж жезли
Изневерява- 4 чаши 9 чаши 2 меча
Не изневерява- Страшен съд 4 меча Рицар пентакли

Ситуация- Асо пентакли.

Не изневерява, просто самохвалства и  се прави на велик и флиртаджия, а нищо не предприема. Сериозно гледа на вашите отношения.

-------------------------------------------------------------------------

М.П. иска да знае, дали ще успее да продаде колата си скоро- до 2 месеца.

Цепя на Крал меч
Да- обърнати 4 пентакли Паж чаши Рицар чаши
Не- 2 чаши Кралица пентакли 6 меча

Ситуацията е Смърт

Не мисля, че ще продаде колата до 2 месеца. Имала е в миналото шанс за продажба, но го е изпуснала. Тези карти ми говорят за това, че трябва може би да отстъпи от цената и своят начин на виждане за тази сделка.

Успех!

Ваша:
ЛиндаЛи

сряда, 22 май 2013 г.

ТАРО: Анализ на взаимоотношения

Първото, което правя е подредба за съвместимост на Б.

цепя на Маг

1- Рицар чаши
2- Смърт
3- Кула
4- Колесница
5- Асо меч
6- Колело
7- 2 чаши


Как се отнася той към нея?

пак цепя на Маг

1- Смърт
2- Влюбени
3- Крал пентакли
4,5- Сила, 10 жезли
7,8- Паж меч, 7 пентакли
8- Отшелник
9- 9 жезли

Обща подредба за отношения:

Нейните карти: Император, 2 пентакли, Асо жезли, 10 меча

Неговите карти: 5 чаши, 7 меча, Луна, Глупак

Общи: Справедливост 3 чаши Императрица


При тези хора би трябвало да е невероятен екшън с елементи на романтична драма. Може би редя картите, когато те се намират в някакво състояние на скандал, изпълнени са с яд и нещо като агресия един към друг..но много се обичат, при тях има много страст и скоро ще се сдобрят- може би ги хващам в момент, в който са леко войнствено настроени, въпреки любовта си. Връзката е много силно на психично ниво и също физическо. Мъжът много обича Б., той се тресе направо от страстно желание по нея. Като цяло мисля обаче, че е доминантен мъж, който иска да стане на неговото и точка. Иска от нея почти непосилни неща, тя протестира..но си мисля, че въпреки недоволството си, може да се нагърби с ангажимента. Мисля, че мъжа планира да се оттегли..може да говори за нещо като раздяла, но мисля и от горната подредба, че това е нещо временно, просто начин да изманипулира ситуацията като един Крал Пентакли. Няма да е доволен. Ако все пак не напусне връзката и не замине на някъде, вероятно известно време ще е затворен в себе си и много сърдит.
Сигурна съм, че в тези отношения има много секс обаче. Жената също ми излиза доста твърдоглава и ревнива, чувствата към този човек я изтощават на моменти, обсебили са я. Всеки хитрува малко или много в тези отношения, по някакъв начин...за мъжа особено пак се убеждавам е момент на криза, явно за нещо е много обиден- и си го показва на жената, де.
Тук виждам за чувства отново тази комбинация Крал жезли + Глупак, което за мен е оглупял от любов мъж..в смисъл обича, наистина обича- със страстта на зрял мъж и чистотата и наивността на дете.

Какво бих могла да кажа. Явно това е много интензивна връзка между два силни характера. Мъжът ми излиза по- влюбен, чувствителен и засегнат от нещо. Може да заговори за това да се оттегли от връзката, за някаква раздяла. Всичко ще е временно. Ако тези хора не са официално женени, съвета е да предприемат тази крачка. Мисля, че е изтекло времето на неангажиращите и по- леки отношения, време е за сериозни отговорности, защото тази Императрица накрая чака да бъде реализирана.


ТАРО записки: Крал меч

През моя поглед:




Крал меч е сериозния, отговорен и стабилен мъж. Трезвата преценка. Здравомислещия.
Възможно е да таи в себе си някаква болка, да има нежно сърце, да носи юношата в себе си.
Външно зряло поведение, но вътрешно може да носи усещане за несигурност или детински инат. Крал меч може да преживява вътрешно някаква драма, но външно да демонстрира много упорство и дебела глава. Не е много социален.

Разбира се, всяка дворцова карта се тълкува в комбинация със заобикалящите я.

Крал меч може да е суров и жесток, също като Краж жезли и дори Крал чаши, който ако е заобиколен от мечове става най- трудния, неприятен, самовлюбен и егоцентричен мъж, водещ се в агресивните си действия единствено от нарцистичното си желание да се доказва пред света. Но за Крал чаши ще говорим друг път.

Наскоро Крал меч следван от Крал чаши ми показа характеристика на един мъж, много стабилен и зрял, появил се в живота на кверентката единствено като като флирт, секс за една вечер.

Когато Крал чаши е следван от Крал меч (т.е обратната комбинация ..според тълкувания, които съм чела и на които вярвам) това е вече поява на сериозен и зрял партньор в живота ни, готов за по- задълбочени отношения.

Ваша:
ЛиндаЛи

вторник, 21 май 2013 г.

ТАРО: Къде бъркам в любовта?

Б. ме помоли да направя подредба, за да й помогна да анализира отстрани личния си живот и проблемите, на които се натъква в отношенията си.

Подредбата, която ползвам не знам от къде беше- чужд форум- с 9 карти е.

1- 2 жезли
2- Императрица
3- Свят
4- 7 чаши
5- Глупак
6- 6чаши
7- 5 меча
8- 9 меча
9- 9 пентакли

По тези карти мога да кажа за момичето, че тя е на кръстопът в живота си и в момента не знае на къде да поеме, чувства се объркана. Иска семейство,да е майка, да бъде приемана като жената с главно Ж, но истината е, че все още не е достатъчно зряла за такава връзка. Много е инертна, пуска се по течението, не се бори, за онова, което иска, строи пясъчните си кули и наивно вярва, че те някак си са истински. Самата тя вътрешно не приема Любовта с всички нужни жертви и всеотдайност, с хубавите и лошите й страни, още не е готова да усети обичта дълбоко вътре в себе си, гледа само едно външно проявление на жена модел, към която се стреми, но тя има още доста път да извърви докато стигне това състояние.

Сега, в близко бъдеще, една отминала тръпка, някакво хлътване, в което е имало предателство ще продължи да я тормози, НО това са нейните кармични уроци, през които тя трябва да премине, за да стане още по- силен човек и да се доближи поне още с една крачка до желания от нея образ на Императрица.

Успех!

ТАРО: Любовна дилема- Между двама

П.Б. желае да знае към кой избор от два възможни би трябвало да се насочи.

За нея бих направила елементарна подредба за избор и бих проверила съвместимостта й с всеки от двамата.

Цепя на Жрец

П.И- Асо чаши, Глупак, Паж чаши - много е несериозен, МНОГО- не мисля, че приема каквото и да било между вас на сериозно.

В.В- Асо меч Рицар меч 2 меча- този пък си пада малко грубиян и ти е и сърдит, и е инат, и за момента съвсем умишлено не предприема нищо. Или може би въпреки насъбрания яд в него, той все пак е пасивен..Имали ли сте отношения преди?

Ти си 8меча.

Струва ми се, че нещо не гледаш реално на нещата, П.Б..не знам дали имаш реални шансове да бъдеш с единия или другия.. Този втория.. повече всякаш има шанс там- поне ги приема по- навътре нещата. Мислех да правя подредба за съвместимост, но просто ще попитам- какво да очакваш от единия и другия.

Какво да очакваш от П.И-  КЖ 7меча  2п- опитваш се да постигнеш нещо с мъжа, но..едва ли ще има успех. Той обвързан ли е?

Какво да очакваш от В.В- 6 меча Крал чаши 10 пентакли- е тук май нещо ще се получи. Ще заровите томахавките и се очертава сериозна връзка...

Успех!

ТАРО: Анализ на взаимоотношения: Сложно е...

Р. отдавна ме беше помолила за анализ на взаимоотношенията с един човек, който тя много обича, но който за съжаление към момента не може да реши дали иска да бъде с нея или настоящата си приятелка.

Подходящата подредба за Р. според мен е "Подредбата на черната Лиза".

Тази и повечето подредби, които използвам, ще намерите в любимия ми форум Таромания

И така- да видим какво ще покаже подредбата на Черната Лиза за Р.

Цепя на Паж жезли

1- 3 пентакли
2- Паж чаши
3- Паж меч
4- Слънце
5- Колесница
6- Асо мечове
7- 2 чаши
8- 9пентакли
9- 8 жезли


Изключително добри карти и дано да са верни. По тях се вижда, че мъжът мисли Р. за едно голямо дете и това е едно от нещата, които той не харесва в нея и които го отблъскват. Може би вижда, че тя се "връзва" и му харесва да насърчава ревността й. Текущите отношения между тях ги описвам като взаимно уважение, като, че ли не са престанали да виждат перспектива един в друг. Детските й постъпки обаче така го вбесяват, че той избухва и бяга от нея, иска да е далеч- може би за да се чувства по- спокоен. Относно сегашните му контакти с другата жена...не знам до колко е сериозно..но има решителност там, но с цел..наказание. Картите показват, че ако Р. започне да се държи по същия начин, по който и той- и това е важен съвет за нея сега- то тя би имала абсолютен успех, той би се почувствал привлечен и би пожелал по- чести срещи с нея- не иска да я изгуби. 9 пентакли + 8 жезли на последните позиции показват, че нещата са изцяло в нейни ръце по отношение на това да накара тези отношения да заработят.
Когато тя си даде сметка за уроците, които трябва да научи и ГИ научи, нещата между тях ще потръгнат.

Успех!!

Политически хорар: Новият премиер на България


По всичко изглежда, че България ще има така наречено програмно правителство с премиер от БСП.Тази сутрин зададох въпрос

"Орешарски ли е новия премиер на България?"

Това е картата






Затрудних се при този хорар. Очаквах един лесен  "Да" отговор.
Първото, което ми направи впечатление е, че у7 е ретрограден Сатурн. Това не е добро положение в случая. Ретро Сатурн се намира в знак на ретро Плутон- интерсептиран знак Скорпион в 11 дом за Орешарски. Плутон туко що е минал през ДЦ. Мисля, че зад Орешарски стоят хора в сянка, които всъщност го поставят на позициите, където е. Преди да стигне до тригона с Юпитер, Луната минава през тригон с Меркурий и Венера (която не е важна планета в този хорар, по- скоро е важно положението на знаците, които тя управлява). Тригонът с Меркурий (мой и на народа "мунданен" у4,12) ме насочва към това, че има нещо, което не знам (не знаем), а аспекта с Венера, която е съуправител на мунданен 11 и 5ти (Телец интерсептиран в мунданен 11 дом) ме насочва отново към тайни общества.
По времето, в което Луната се свързва с Меркурия виждаме задействането на ТАО квадрата ЛУНА-УРАН-ПЛУТОН. Уран е най- високата планета в тази карта.
Мисля, че е вероятно да се разкрие кои са всъщност хората, които се канят да управляват България зад Орешарски и това да предизвика големи полемики в обществото.
След това имаме тригон Луна с Юпитер- добро положение за Орешарски и след това обаче куинконгс с Марс (у11- парламент, но и общественото съзнание! народа не само като нация, а и като общество), а последния аспект е квадрат и половина на Луната с Меркурий и квинтил с Плутон, случващи се на 29 градус за Луната във Везни.
През цялото това време ретро Сатурн държи Нептуна (2ри У 10- правителството).

От всички тези мои наблюдения заключвам, че:

Вероятно Орешарски ще бъде буквално избутан напред от хора в сянка. Изглежда той ще стане премиер, но мисля, че управлението му ще е кратко и нестабилно (той се държи единствено за Нептуна, официалния у10 го е отблъснал вече с квадрат и половина). Орешарски като ретро Сатурн не е в добри позиции. В някакъв момент ще станат разкрития, скандали и народа вече няма да го иска (последен мажорен аспект кк Луна у1 с Марс- у11). Минорните аспекти ми показват, че плутонианците зад гърба на Орешарски ще правят всякакви "флинтифлюшки" за да го удържат на фронта.
Може и да бъде Орешарски премиер...но ще е за кратко.


ТАРО: Как да гледаме и интерпретираме с 3 (+2) карти на кратки въпроси




Да ви призная честно подредбите с 3 карти са ме обърквали доста пъти. Дали да ги гледаме като минало-настояще- бъдеще, как точно да ги интерпретираме, коя карта на коя влияе.
За това наскоро реших да ползвам ето тази кратка подредба, където позициите и значенията им са по- точно прецезирани.

1- текуща ситуация
2- влияния от миналото
3- бъдеще

4- защо е зададен въпроса
5- потенциала на сегашната ситуация

понеделник, 20 май 2013 г.

ТАРО: Анализ на връзка : Какво трябва P.B да знае за връзката, в която се намира в момента?

Моя позната от Франция е в дългогодишна връзка. Не е убедена съвсем, че това е човека за нея и се интересува какво "мислят" картите по въпроса. Желае принципно да има деца, иска да знае дали да се реши на тази крачка (приятелят й не желае деца)

За да анализирам отношенията ще използвам няколко подредби.

Обичам подредбата за съвместимост- тя показва на какво ниво са двамата партньори и какви са тенденциите в близко бъдеще за тях.
Друга подредба, която би била от помощ е някоя, с която ще разберем как се чувства мъжа в тази връзка. За тази цел използвам подредба за намеренията му или подредба "Той на мушката". (трябва да имам данните на мъжа обаче, които в момента липсват)

Ако има тенденции в подредбите, които се разминават, ползвам допълнителни, докато не получа ясна картина.


И така. Да видим какво се случва с връзката на Р.В.

Цепим на 7 жезли

1- Кула
2- Жрец
3- 4 пентакли
4- Крал чаши
5- 6 меча
6-  4 меча
7- Асо пентакли

Явно имат проблеми в момента. Но не бих нарекла това криза. Просто връзката минава на едно друго ниво, по трудния начин. Когато в тази подредба излезне Жреца на 2ра позиция, няма по- касноречив знак за партньоството- те определено са един за друг. Може би в момента има сътресения при тях, които ще бъдат преодоляни. Чака ги едно стабилно бъдеще и вероятно брак.
Съвета към нея е да бъде търпелива и спокойно да изчака напрегнатия период да отмине.Достатъчно красноречиви карти, няма нужда от друга подредба.


Как би се чувствала Р.В като майка?
Правя разширен вариант на 3 карти.


Крал чаши/

Кралица жезли 6 жезли Маг

Слънце + Свят

Тази жена трябва да има деца, тя би се чувствала щастлива и напълно реализирана, би намерила сили и вдъхновение за още много неща. По Мага предполагам, че ще забременее неочаквано.

ТАРО записки: 9 пентакли



За занимаващите се с Таро 9 пентакли е една доста митологизирана и малко разбирана карта.


През моя поглед, в изживяванията ми с нея до сега, тази карта е описвала САМОиницативата, САМОмотивацията, чудесата, които можеш да извършиш САМ, ако запретнеш ръкави и се потрудиш.Няма никаква магия, никаква външна намеса...тази карта е подарък от съдбата в онзи смисъл, че тя те оставя да действаш. "Всичко е в твойте ръце", "Действай", "Живота е такъв какъвто си го направиш". За мен това е картата на усърдния труд, на многото ангажименти и възможности

А как ще изглежда градината пред къщата ни, зависи само от нашите действия и грижи. Хармоничното създаване е в нашите ръце.

П.С И също още едно тълкуване свързано с по- нисшите нива на действие на картата- секс, плътски удоволствия.

Ваша:
ЛиндаЛи

петък, 17 май 2013 г.

Хорарни въпроси: Избори/Правителство 2013


Вече зададох един хорарен въпрос с питането:

БСП ще съставят ли правителство?

Хорарът според моето тълкуване показа отговор НЕ.

Следващото питане, което зададох във времето беше:

Герб ще успеят ли с идеята си Изборите май 2013 да бъдат касирани или Ще има ли нови избори?

Ето го хорара и коментара ми:

Категорично се вижда съществената пречка, която ще спъне съвсем скоро това намерение. Изглежда като отговор НЕ. Вероятно искането първоначално ще бъде отхвърлено.

Но тъй като на Венера, която е най- високата планета в тази астрологична карта, сигнификатор е на 3ти и 8ми домове за Герб, й предстои съвпад с МЦ, мисля, че до 4 месеца може би ще се направят разкрития от тайни служби, ще стане нещо, което ще повлияе на общественото мнение и в крайна сметка ще има отново избори или поне ще започнат да се организират такива. Най- важното е, че положението на Луната също подсказва такова развитие.(Забележете бенефичните аспекти на Луната в Лъв към 3 точки, всички от които се случват едновременно след 2 градуса - Слънце, където има и взаимна рецепция по трон и екзалтация, Венера и МС)

Така, че от една страна залагам на това, че искането на ГЕРБ ще бъде отхвърлено, но по една или друга причина ще има нови избори, като те пак по някакъв начин ще са предизвикани от тяхната партия.Предполагам, че събитята ще се развият в рамките на 2 до 4 месеца.










ТАРО: Подредба на Висшата Жрица за работа

Това е любимата ми подредба.

Момиче с инициали М.Е. и дата 01.07. ме попита дали и какво й предстои в служебен план в скоро време.

1- 8 пентакли
2- 7 пентакли
3- 8 чаши
4- 3 пентакли
5- 5 меча
6- 5 чаши
7- Асо чаши
8- 9 пентакли
9- Кралица пентакли


Това което мога да кажа по тези карти е, че тя определено от доста време се чувства недоволна от текущото положение на работата си. Тя е била обидена в миналото от нещо, някой не е оценил по достойнство възможностите и способностите й и й е извъртял мръсен номер зад гърба, който тя е поела не леко. Може би това е оставило в нея желанието непременно някой ден да напусне това място. Работата е стабилна, но не й харесва, не й е по сърце. Тя се чувства готова за едно ново ниво. И да- възможността да почне да работи някъде другаде ще й се отдаде. Съвсем скоро тя ще получи предложение, ще е много доволна и добре заплатена. Може би ще има шанс и за ръководна длъжност.

Успех М.Е !

Вашите въпроси

Темата за любовта и личните отношения много ме е вълнувала винаги. Може би за това останах така запленена от Таро и Любовните хорарни карти.
 Те сякаш ми помагат да надникна там, където е прекалено тъмно и неясно- за разума, принципите, възпитанието, онова, което си приел за правилно или неправилно в живота си до сега. Понякога обясненията за едно събитие са лишени от сложност, но друг път логиката им е далеч от онова, което виждаме на пръв поглед.

Под този пост, може да оставяте своите кратки въпроси, на които ще се опитам да отговоря и да ви споделя моето виждане над ситуацията, която ви вълнува.

Би било добре, ако оставите дата на раждане и инициали.

Здравейте!


Ще открия блога си с един скорошен хорарен въпрос, който си зададох и който вече има своя отговор.

На 9.05.2013 попитах дали Бойко Борисов и Герб ще спечелят изборите на 12.05.2013.

Това е картата и коментара ми от 09.05.2013 към нея, копиран от любимия ми таро-форум, където често пиша.
"

lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран


Female Брой мнения: 1846

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Чет Май 09, 2013 7:30 pmОтговорете с цитат Променете/Изтрийте това мнение

Пуснах един хорарен въпрос- понеже основната дилема е колко напред са Герб и дали въобще са- зададох въпрос дали Бойко ще спечели изборите.

Хорарът ми показа отговор да, но много под условие. Бойко го чака още едно сътресение през, което да премине и не знам това до колко няма да изиграе препъни камък за него. Това препятствие ми излезна, че ще е свързано с чужбина и обкръжаващата го обществена среда. Зачудих се..да не би да има балотаж..да не би тази австрийската агенция която ще брои гласовете- там да има някакъв джангър. Мисля, че Борисов ще спечели изборите, но с някакъв голям шум и нерви вероятно. Позицията на конкурентите се даде отслабена.

Аз попитах той ли ще спечели, но това, че ще събере най- много гласове, не значи, че ще управлява..нали..."




p.s 
Дни след това стана скандала, в който се намеси и групата на Европейските социалисти и лично лидера им Ханес Свобода, а също и скандала с бюлетините от Костинброд
Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.