четвъртък, 20 юни 2013 г.

ТАРО: Ще срещне ли М. своята сродна душа скоро

Правя подредба за М.А.Н, която иска да знае нещо повече за себе си в личен план.

Първо искам да спомена, че и Таро и Хорарната астрология са едни моментни снимки, на мен ми показват развитие към настоящия момент и близкото бъдеще. Никога не задавам кардинално въпросите. Затова ще попитам какво очаква М.А.Н в личен план в близките месеци.

Цепя на 2 чаши

Влюбените 10 пентакли Страшен съд

Основа Крал Пентакли
Потенциал 9 пентакли

Скъпа М.А.Н, ти влюбена ли си вече в някой, някой, който е може би със семейство? Срещаш ли се с някой? По тези карти мисля, че се срещаш и че си обвързана по някакъв начин. Прекрасни карти, които говорят, че много неща зависят от теб. Ако случайно не си обвързана, чакай обаждане от човек, с който сте изживели любов в миналото. Може да се подновят контактите. Отново ще ти бъде даден шанс с човека. И това ще е кармичен изпит за теб. Ангелите отгоре искат да видят дали си си научила урока, за да те пуснат да продължиш напред. Месеци на изпити в личен план ти предстоят. Все едно ще бъдеш на кръстопът и много неща ще зависят от това какъв път ти самата ще избереш.

Правя ти също така подредба " Ще намериш ли истинската любов" Ще го перефразирам- Ще намериш ли човек, който да те обича и когото да обичаш в следващите 6 месеца?


Цепя на 8 жезли

Картите са Кула, Император, Рицар Пентакли, 7 жезли, РМ, РЖ, Глупак

Колко много мъже са се наредили тук. Не съм докрай убедена тук какво ми казват картите..Все си мисля, че има нещо, което да те държи в миналото. Някой Император, който чакаш от много време да се накани за някакви неща и все не се получава. Тук картите показват едни трудни и страстни отношения, които като цяло имат потенциал, но просто ти не трябва да влизаш в конфликт с този човек и много да се съобразяваш с него, да бъдеш като едно дете пред него...Преди да продължа да си ги пиша- кажи ми има ли такъв човек от миналото или съм хванала грешната посока?

Продължавам- 01.07.2013- Извинявам се, че пиша сега, но доста неща ми се насъбраха. Така, картите както казах, показват определено перспектива в тези отношения- те не са съвсем безпочвени. Дори има далечен потенциал за сключване на  брак с човека, не знам дали той не е обвързан сега- но потенциал съществува. Без картите нищо да обещават- те просто описват възможности. Това, което обаче ти трябва да направиш ...е да се държиш по детски и безгрижно с този човек- той явно обича да се грижи за други, да контролира нещата и не понася някой да е по- умен от него. Така , че ако желаеш този мъж - просто трябва да се отпуснеш, да живееш без очаквания, да оставиш всичко в неговите ръце и да си кажеш- Сега или Никога. Просто да не го мислиш толкова. Само настоящият момент да е важен. Последствията и притесненията за тях да не играят роля.

Успех от мен!



ТАРО: Записки за картите

За Смъртта и 3 жезли:
"Явно смъртта си е баш смърт понякога..може и да е възраждане на отношения- но зависи как е поставена картата. И 3 жезли си говори за още една опция която обмисляш. Този на картата е хванал един кол, но другите два?
Едно е решил, между две се колебае- кое..."

За обърнати Асо Жезли и Страшен Съд:
"Асо ж обърнато е като да не се предприемат действия, инициацитива. А обърнат стр. съд е отлагане- правия страшен съд те застига, обърнатия се отлага- така са нещата в моите очи, по мое усещане"

За обърната 10 меча
"За 10 М обърната- в 78 врати картата е изобразена като човек на иглотерапия- лечение чрез болка.Един вид обърната за мен може да значи, че човек потиска нещата и удължава процеса на лечение- че не може да се излекува.."

За Силата:
 "Силата не дава обещание за нищо- излизала ми е при сдобряване, при раздяла, често излиза, когато хората просто трябва съзнателно да работят над себе си, за да успеят да бъдат заедно." 

За Рицар Пентакли:
"Това е състояние- човек, който наблюдава и преценя, често нищо не предприема. Чака правилния момент.
Но има чувства и интерес към теб."


За 7 меча:
"... на мен 7 М ми дават винаги доза егоизъм и грижа за личния интерес- не за интересите на друг.

Общо за Рицарите:
"Когато едни отношения не са се заформили и питате за развитието им- ако ви излезнат РМ РЖ- едва ли отношенията ще станат сериозни на този етап, РМ даже може да е сигнал за това, че ще ви нарани този човек. Пазете си сърцето.РЧ, РП са обещаващи карти- състояния- разбира се- зависи и от околните."


понеделник, 17 юни 2013 г.

Политически хорарни въпроси: Развитие на ситуацията в България

В средата на май публикувах  два политически хорара.

Ще има ли нови избори?
 http://lindali-tarot.blogspot.com/2013/05/2013.html


Новият премиер на България
 http://lindali-tarot.blogspot.com/2013/05/blog-post_20.html


Мисля, че доста точно съм успяла да ги интерпретирам и да предвидя по тях задаващата се политическа обстановка в страната.

Понеже съм разтълкувала картите доста подробно, на тези които гледат хорарни карти може да им е интересно - за това правя препратка към постингите ми от май месец.



неделя, 16 юни 2013 г.

Хорарен въпрос за любов: Предстои ли на М.Й общо бъдеще с момчето Х.?

М. Й ми писа на мейла преди няколко дни. Интересуваше се до колко си подхождат с момче и предстои ли нещо повече да се случи между тях.
Аз не съм астролог, а просто човек запленен от астрологията. Не мога да се наема да направя професионален астрологичен анализ на съвместимост и изследване в дълбочина на картите, но хорарен въпрос винаги мога да разгледам, също мога да пусна и синастричен чарт с някои допълнителни астероиди и да погледна някои от белезите, които аз следя в моите синастрии с мъжете, които са изигравали по- значителна роля в живота ми.

Взимам времето на задаване на въпроса на М.Й и пускам хорар, като гледам въпроса така все едно, че го е задала тя. Ето картата.






Какво виждаме:

Кверент: Меркурий, Луна                         Квезит: Юпитер, Уран

- Смесена взаимна рецепция меркурий/юпитер
- Изключително бенефична позиция на кверента: Луна на трон, Меркурий в звездата Сириус, ПФ в първи дом

Първоначално изглежда тук имаме един отговор ДА.
НО нека и да допълня някои важни неща.
Това, което виждам на втори поглед е, че нещата няма да станат много бързо. Кверентката много желае момчето, иска да са интимно близки, явно той й действа много привличащо. По една или друга причина обаче човека не е свободен в момента за действия. Момичето не знае до край причините, по които той може да откаже интимна близост, но е много вероятно да е свързано с някаква болест всъщност... той може да се лекува от нещо,но също така може и просто да е повече зает със служебни ангажименти и по този начин да няма много време за интимна близост с кверентката. Мисля, че развитието на емоциите при момичето има много общо с изживяването на интимност при двамата, като събитията в тази област, не че няма да се случат, но може просто да се забавят. Залагам на това, че изпитват взаимни симпатии, развитие на отношенията ЩЕ има, но на първо време виждам някакви проблеми с интимността между вамата- или няма да се случи, или нещо няма да се получи както трябва.

Успех!
ЛиндаЛи

вторник, 11 юни 2013 г.

ТАРО: Анализ на житейска ситуация

От доста време търся правилния момент да гледам на Р.
Р е жена на кръстопът в живота си в много отношения- и в личен, и в професионален план. Имаше доста въпроси към мен, помоли за пълен анализ на ситуацията.


Започвам с подредба "Жизнен обрат"

Дъно- 9ж

1- 4 чаши, 2- Асо меч
3- Паж меч
4- 7 меч
5- Рицар чаши
6- 3 меча
7- 2 меча

8- КП, 9- РМ, 10- 2м



Р. се намира във фаза на живота си, в която се чувства депресирана, но иска нещо да предприеме. Усеща, че топката е в нейни ръце, но не знае какво точно да предприеме, защото внимателно преценява всяка малка стъпка и обмисля евентуалните опасности. Странно, но по тези карти виждам влюбване и тайна връзка- събития, които ще се случат бързо, инфарктно, неочаквано. Тази среща стои на пътя й- би трябвало да се случи в близкото бъдеще. От там насетне обаче се задава една абсолютна криза в семейството, понеже партньорът й би трябвало да реагира много остро при разкриването на авантюрата й. За сега обаче не се вижда развод, а просто изпадане в патова ситуация.

Работа

Р. е харесвала работа, която е работила и за съжаление е загубила

Има ли шанс да я получи обратно?

Дъно- Асо ч
Ситуацията- РМ

Да- 8ч КМ РЧ
Не- Звезда 3м ПЧ

Много емоции влага Р. За нещо творческо ли е ставало дума? Нещо по- креативно или свързано с работа с идеи? Би трябвало Р. да е харесвала работата и да е била много добра в нея. Не знам дали на мястото има жена, която се опитва да  действа за завръщането й. Може Р. да е получила надежда и обещание за това, че ще се опитат да й помогнат.
Тя е приела напускането си изключително емоционално..толкова много ли е харесвала това място? За съжаление в скоро бъдеще не виждам да я възстановят, но не всички шансове са изгубени. Просто не може да стане в скоро бъдеще.

Какъв е шанса Р. да почне работа, различна от тази, която работи в момента до 3 месеца?

Дъно- КМ

Висша Жрица 6 чаши 6 пентакли
Основа- ПЖ
Потенциал- Отшелник

И по тези карти виждам  концентрацията на жената върху предишното работно място. Не мисля обаче, че до 3 месеца ще има развитие в тази посока.

Семейство

Да видим съвместимостта на Р. и съпругът й и да проверим дали ще ми се потвърди това, което излезна в по- горната подредба

Дъно- КМ

1- 7м
2- 6п
3- ПМ
4- ПЖ
5- 8чаши
6- 3п
7- 9м

Общо взето в техния брак ситуацията е - всеки за себе си. Малко и двамата се държат като деца, като Р. е по- трудното и сърдито дете, ако Р. пожелае може да оправи техните отношения, но мисля, че тя не желае. Предстои нещо като раздяла според мен, която няма да е лека. Възможно е тези хора да гледат към нови партньори, нова тръпка- може да имат чувството, че се нуждаят да опитат тръпката на влюбването отново. Като, че ли и двамата са в период на изживяване на пролет, младост- или поне така го желаят.
Но може би мъжа е този, който ще е по-разочарован ако има раздяла. И двамата гледат в страни, но за него може евентуално отчуждаване може да е по- трудно, може би неговите чувства са по- силни към момента...макар, че според мен и той си има някой- но от друга страна не е нищо сериозно.

Още една подредба- пред раздяла

Дъно- 5ж

1- Отшелник
2- 4п
3- 6 жезли
4- Крал Меч
5- ПЖ
6- Крал Пентакли

Така..Крал меч за пореден път ми се показва. Помислих дали не е друг мъж- но според мен това е питащата- нейното състояние и изчерпаното й търпение, необходимостта от действия.
Настъпило е явно отчуждение, Р. е по- скоро обидена за нещо. По тези карти не ми излиза тя толкова да желае раздялата- напротив- излиза ми дори, че тя би чувствала дискомфорт от една раздяла- не е готова вътрешно за промени. Проблема е, че между тях има игрички и неискренност, самозаблуди- игра на инат, твърдоглавие- нещо такова, но все пак Р. занае, че този мъж е стабилен малко или много и може да разчита на него. Съвета е да подобрят комуникацията си- ако желаят...но аз все си мисля, тук отново се появява Крал пентакли- за мен това отново е мъжа на Р.- той ще прояви твърдата си и ината същност- и в близко бъдеще до официална раздяла не виждам да се стигне- той ще се възпротиви.

Направих подредба и за голямото дете на Р.

Картите, които излезнаха са  ДЖ, 10ч, 9м, Глупак, 6м, Асо ч, 9ж, 3ч, Свят, Асо м

Момчето много обича и двамата си родители, вижда се, че е под влияние на бащата по някакъв начин, Но много обича майката. Виждам някакви главоболия около пътуване, иска някъде да ходи, да пътува, дори си мисля, че става дума за чужбина. Виждам някакъв успех, който ще постигне във връзка с пътуване.
Това е за близко бъдеще при него, когато имам време ще погледна и наталната му карта.

Успех Р.!

понеделник, 10 юни 2013 г.

ТАРО: Бележки за картите- записки

За 2 пентакли:
"Относно двойка пентакли- навсякъде виждаме върху картата изобразения символ на безкрайността.
В Манга картата показва момиче седнало на брега на река и правеща знак Ин- Янг във водата- това не е хармония обаче. Това е Мечтанието, очакването, търсенето на хармоня- но не е постигната хармония.
Имаш да разрешиш доста дребни неща докато стигнеш до целта. Може и да незнаеш как да постигнеш целта- картата показва раздвоение по смисъл на ОБМИСЛЯНЕ какво да направиш, опит за безпристрастна оценка. В тази карта липсва всякаква страст и емоция. има мечта, желание- но не висша мечта, не страстно желание. Просто искаш нещо- ама и ти не знаеш точно как и какво.
За пари ми показва също- дребни пари, малко пари- ама има- въртиш ги там някак си."

За Звездата:
"На мен тази карта ми излиза за неяснота, неопределеност..но в същото време съществуване на надежди.
Появявала ми се е за преживяване на болка емоционална, но пак...тормоз- заедно ли сте, ще бъдете ли- надеждата живее, но просто не си сигурен- едно такова пак казвам състояние на неопределеност- това за лични взаимоотношения. Иначе ми показва астрология, зодии, духовна близост"

За Рицар Меч :
"РМ да може и да е рязък и грубиян..но често ми е показвал мъж, който те желае сексуално, на мига да те завладее..също може и по- груб секс, може да е някой сваляч- но императивно идва и императивно си заминава.
Тоест..това може да е само поведение, не подсказва ангажимент, а желание..сексуално желание.
Може просто да е скандал, отхвърляне, мъж, който е груб с теб. Наранява те- с действия и думи. Често носи болка."

За Рицар Жезли:
"за пореден път Р.Ж се показва като един вид - "Откажи се от тази идея""

 За 9 чаши:
 "Да, но с 9 чаши човек често е сам...успокоява се, поздравява се за някакъв мним успех често...колкото да се самоубеди, че нищо страшно не се е случило, самохвалство дава 9 чаши."

вторник, 4 юни 2013 г.

ТАРО: Какво ме очаква в любовта?

Подредба в личен план за А.Д



Ще има ли А. гадже скоро?

 Подредба с 3 карти:

Цепя на Дявол:
Асо Жезли Кралица чаши 3 меча
Глупак, Смърт

Скъпа А, ти май си влюбена в момента? И чакаш човека да откликне на чувствата ти? Съжалявам да ти го кажа, но това няма да се случи, с този човек ти предстои разочарование, ще те нарани. Не се надявай на нищо там.


Обща подредба за любов за А.:

1- Слънце
2- 9 пентакли
3- Асо ж
4- 9 чаши
5- 7 жезли

6- 10 пентакли
7- Сила
8- 8 чаши

9- 9жезли

А. , ти ми излизаш тук като един невинен, млад, човек, който иска да има сериозни и зрели отношения, но мисля, ти самата все още не си готова за отношения- такива, каквито си представяш. Излиза ми, че гледаш малко повърхностно на любовта и живота все още. Тепърва ти предстои да израстваш, да се сблъскваш с трудности. Ти няма да можеш да разбереш какво наистина е любов, докато не се случи да преодолееш някакви големи жертви в името на онзи, който искаш да обичаш и който иска да те обича.
Промените при теб са на път да се случат, не, че ще стане по лесния начин...но ти си на такъв етап в живота си, в който много трябва да учиш и ще учиш за взаимоотношенията.

Успех!!

неделя, 2 юни 2013 г.

Хорарен въпрос: Ще дойде ли К. на театър?

Разглеждаме случай, в който приятелка не беше сигурна дали господин ще отвърне на поканата й за театър. Тя беше построила хорара си и ме помоли за мнение. Хорарът е интересен, защото показва от колко голямо значение е да определим правилно сигнификаторите.

Ето картата:







Ще започна с това, че обърках този хорар.
Реших, че събитието което ще се случи е по 5ти дом - театър с управител марс- видях квадрата на Луната с Марс и реших, че той няма да дойде, но момчето дойде! В крайна сметка това си беше чисто и просто една уговорка, една среща- следователно трябваше да гледам 3ти дом.

Защо отговорът е, че К. ще дойде?

- Добре поставен Меркурий - у 3
- Луната/ сигнификатор на въпроса е колекционер на светлина с управителите на 3тите домове на кверента и квезита.
- Секстил към МЦ на Луната (забелязала съм, че благотворните аспекти на Луна към АЦ,МС дават ДА- отговори, при любовни хорари има малко по- друго действие - там когато се пита "Това ли е края?" търся квадрат/опозиция към МЦ например- ако ИМА- това не е края)
- Връзка между сигнификаторите на кверента и квезита.


В случая квадрата с Марс на Луната не играе важна, а просто уточняваща роля.
Момчето дойде, срещата се случи, но самата постановка, като постановка не се хареса на приятелката ми. Харесването е по 5ти дом.



ТАРО: Анализ на взаимоотношения

Бях обещала от доста време на В.М да й тегля карти за взаимоотношенията й с човек, който я вълнува. Съжалявам, че се забавих с тегленето!

Каква е съвместимостта им.

1- 8чаши
2- 7чаши
3- Дама П
4- 9п
5- Рицар меч
6- Паж пентакли
7- 7 пентакли

Цепила съм на Дявол


Партньорска

1- 4 меча
2- 6 пентакли
3- 5 жезли
4- Асо чаши
5- Асо меч
6- Жрица


По тези карти какво мога да кажа- виждат се едни прекъснати взаимоотношения, между хората има разстояние. Не знам защо си мисля, че мъжа е семеен или че има друга връзка. Жената очаква да е облагодетелствана по някакъв начин, очаква да получи грижа и внимание от мъжа, обсебена е от него до някаква степен. Вероятно е двамата бидейки заедно просто да се чувстват безгрижно..ненапрегнати, да могат да мечтаят заедно- да има една лекота и чувство на влюбеност, когато са заедно...но аз някак си не ги виждам способни поне на този етап да създадат семейство или да имат някакви по- стабилни отношения- срещи тайни, секс и по този начин да изживяват любовта- да.
Виждам обаче и някакво напрежение, спорове, обвинения сега..не бих казала, че хората са принципно много съвместими, но като цяло мисля, че секса е добър, физически един с друг на едно по- повърхностно ниво се чувстват добре....
Съвета към В. е да действа, да потърси мъжа, да се опита да подходи към него по един нов начин, може би да потърси съвет за нещо от него. Не съм оптимист обаче, че той ще я приеме с отворени обятия и ще погледне по коренно нов начин на нея.Като цяло не виждам в близко бъдеще събиране или някакво значително подобрение в отношенията им.
По- скоро нещата ще си останат каквито са.
Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.