вторник, 17 октомври 2017 г.

ТАРО Записки: Обърнат ГЛУПАК. Любовта да не би да е някъде наблизо? / Fool reversed. Is there some love in the air...maybe?

И така, драги читатели :)
2017 за мен определено е годината, в която разбрах нещичко специално за обърнатия Глупак. И разбира се, знаете, че гледанията за сърдечни отношения са моята слабост - значението му засяга именно тази област.

Как съм наблюдавала до сега картата - дете, незрязлост, несериозност, глупост, прекален оптимизъм, необмисленост, инфантилност, новите хора в живота ни, забавление, пътуване. За обърнатото проявление на картата не съм знаела преди какво да мисля...може би същото, и по- скоро негативните неща изброени по- горе.




Обърнатият Глупак обаче явно избра точно тази година, за да ми разкрие една своя тайна.

Февруари месец гледах на моя близка, която беше изморена от самота и много искаше да срещне някой и не просто нещо си там- тя искаше да почне сериозна връзка и точно така формулираше надеждите си. Наредих й 3 карти и там видях

Обърнат Крал меч + Обърнат Глупак + Свят

Казах й, че със сигурност среща предстои, ще си прекара страхотно, ще се наслаждава и забавлява, дори може да пътува с момчето до някъде, може отношения някакви да се създадат, но да не се настройва прекалено сериозно, защото нещата няма да се развият или поне не така бързо и не така сериозно. Тя не беше особено доволна, попита конкретен въпрос за неин колега. Излезнаха страхотни карти и аз й предрекох, че момчето ще направи постъпки към нея и с него ще бъдат заедно в някой етап.
Е, няколко седмици по- късно тя започна да излиза с колегата си, който с достойното си и надеждно поведение успя да я задържи и до днес. Отношенията им не се развиваха никак колебливо и аз не спирах да се чудя, как така това се случи с този обърнат Глупак в подредбата.

Около април направих Келтски кръст на близка моя свободна приятелка - за любов. Хоп, появи се обърнат Глупак отново - горе на 3та позиция. Някъде по-натам изскочи и Крал меч. Казах си- ето сега ще проверя аз този обърнат Глупак от къде е тръгнал и към къде се връща. Наредих й още 2-3 подредби, като обърнатия Глупак изскачаше навсякъде и не задължително в комбинация с крал.Предрекох на момичето, че скоро ще започне връзка. И да, тази жена, която години наред стоя сама, действително започна няколко седмици по- късно сериозно да се среща с едно момче.

Та накратко да сумирам - видите ли обърнат Глупак в любовно гледане (ако гледате с обърнати карти), може спокойно да предречете появата на някое гадже или това, че се задава връзка, която ще има потенциала да се развие.

Най- важният въпрос обаче е ЗАЩО. Навсякъде в теорията ще прочетете хубави думички за прав Глупак, а за обърнат- негативни думички. Въпросът обаче е там, че ТАРО са психологически карти и ровят много дълбоко навътре в душевността- и на одушевените, и на неодушевените предмети :)

Обърнатият Глупак може да говори дали за млад човек или в по- зрели години, но все още несъзрял съвсем. Той не е така инфантилен както правото глупаче, забавлявал се е, дивял е, бил е безотговорен... и сега лека полека май се опитва да порасне. Без съмнение ще го направи и на ваш гръб до някъде. Без съмнение този човек не е готов за дом, семейство и деца, но той е готов да ОПИТА връзка. Стъпил е на ръба на пропастта и сега се връща назад, защото осъзнава, че вечния безгрижен и весел живот води понякога и към неочаквани, към и болезнени развръзки, а той вече не желае може би това. В обърнатия Глупак има наченки на зрялост и желание за смяна на посоката. Нежелание вече да се шляеш безпътно и неангажиращо, зависещ само от себе си. Обърнатият Глупак показва намерение да бъдеш с други, в група, решение да мислиш и да започнеш да се съобразяваш, макар и да не знаеш какво точно ще излезе от това. Обърнатият Глупак може да говори и за среща с мъж, който няма планове за връзка и отношения, и който след запознанството с вас започва лекичко да се зачудва " Е, защо пък не?!" И той решава да си даде шанс. На себе си, на вас. Слиза от колата на безбрежното, клоунско веселие и тръгва по един неприсъщ за него път. Вие също дайте шанс.

Ваша LindaLi



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.