събота, 2 юни 2018 г.

ТАРО с 3 карти: Ще започна ли скоро връзка? Видео


Надявам се новото видео с разглеждане на подредба от 3 карти да ви е интересно :)



П.с Допълнителна забележка: Това, на което не обърнах внимание във видеото е малко повече за фактологичното и събитийно проявление на 3 пентакли. Тази карта описва среда. Среда, където общуват повече хора със сходни интереси. Прилича на 11 дом в астрологията. Това може да е колегиална среда, курс, социална мрежа и подобни.

1 коментар:

  1. Здравейте, интересувам се от Таро от 2 г, чета значенията на картите, свързвам знанията си с Астрологията, но ми убягва общата картинка. Смятам, че без силна интуиция трудно човек може да свърже нещата в подредба. Моят въпрос е свързан гледане за връзка с подредба с 3 карти, но аз не тегля картите с намерение за минало, настояще и бъдеще, а изтеглям първата с въпрос и най-често изтеглям и още 2 карти. В случая изтеглих 9 пентакли, Паж пентакли, Глупакът и уточнителна карта за Глупака - Асо чаши. Въпросът беше иска ли все още да е с мен/ иска ли ме все още човекът, връзката ни е на 1 г и половина, като аз съм обвързана и "уж" основната причина да не сме все още заедно е голямата финансова "криза" и при двама ни, като разбира се тотва много натоварва взаимоотношенията с негативна краска с течение на времето. Астрологично имаме силно кармична връзка и двустранно лунаата и при двамата е в съвпади с южния възел при единия и северен ори другия и Меркурий, Сатурн, Марс на единия в квадрати и опозиции с луната на единия и същото с луната на другия, има и други кармични аспекти... благодаря предварително за вашето мнение)

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.