вторник, 15 септември 2020 г.

Въпрос за любов : 3 меча + Паж пентакли + Крал меч / Tarot Love question : 3 of swords + Page of Pentacles + King of Swords

 Тази комбинация бе публикувана под статията ми за 3 меча.

Гледам с различни колоди карти, където някои от картите имат разнообразни нюанси, но винаги използвам основно значенията на Уейт при тълкуванията си, когато бъда запитана за мнение по чужда комбинация. Разбира се, доразширявам интерпретацията си с моите разбирания и преживявания за картите.

Да видим как изглежда комбинацията визуално.


3 of swordsPage of PentaclesKing of Swords

Когато почвам да тълкувам, първо винаги поглеждам цялата картина, съсредоточавам се и искам да преценя какво усещане ми носи общата визия на картите. Понякога съм изтеглила някоя тежка карта в добра среда или обратното. 

Друго, което е важно при тълкуванията с 3 карти, е, че картата по средата има съществено влияние върху ситуацията СЕГА.

Третото важно нещо е, Как е зададен въпроса. Тук дамата пита за развитие на ситуация със стара любов. Тоест имаме движение как ситуация ще се развие. Картите се подреждат и разглеждат като :

МИНАЛО - НАСТОЯЩЕ - БЪДЕЩЕ

В следващата статия ще видим въпрос от дама, която е попитала за състояние. Нейната комбинация от 3 карти, ще се тълкува по различен начин, но ще стигнем и до там.

Да се върнем на настоящото питане. Какво виждаме : виждаме преобладаваща стихия мечове. Знаете ли.. интересно е. Оказва се, че в обикновените карти мечовете съотвестват на Каро. Когато като по- малка гледах с обикновени карти винаги свързвах Карите с предизвикателство, но и благоденствие и опит. Сега, когато гледам на някого и извадя мечове, получават сърцебиене и се притесняват какво ли толкова лошо имам да им кажа. Няма лоша карта, няма лоша боя. Всяка карта е като дума или изречение от една история. И това, което обичам в ТАРО, е че това изречение никога не е едно и също, а изисква от гледащия той да задейства своя по- висша чакра и да разбере посланието.

И така за мечовете - явно трябва да обърнем внимание. Мечовете подсказват за усилена мисловна дейност. Емоциите с мечовете са болезнени в повечето случаи, защото водата (емоциите) и въздуха (разума) не са приятели. Пентаклите пък, често показват какво е реализирано, какво е факт. Виждайки Пажа Пентакъл (младо момиче, той и Паж чаши, често показват момичета, другите два пажа са от мъжки пол) виждаме, че факт и най- важен фактор в сегашната обстановка е явно друга девойка. Самата питаща е получила признание от мъжа за наличието на такава. И да ви кажа, Пажа Пентакли рядко дава нещо мимолетно. Той обикновенно е нещо, което се развива успешно във времето. С тези мечове около този паж, не може да е лесно за питащата. По 3 меча виждаме разбитото сърце от научена истина, виждаме болка, страдание, сълзи, на които Пажа Пентакли действа пряко. Финално виждаме Краля меч. Той не е емоционален, но може да обича. Преживял е много, труден характер, трудно е с емоциите при него. Не е невъзможно да излезне при връзка, дори обещаваща връзка, но другите карти трябва да го подсказват. Този мъж меч има характеристика и да е малко раздвоен в мислите си- типичното за въздушните мъже - тази или онази...коя е по- добра. Въпреки всичко е суров и категоричен в решенията си когато финално ги вземе. Като състояние показва преглъщаш и продължаваш.

Все пак той е податлив на влияние, като всеки който прекалено много мисли. Предполагам, ако питащата желае да продължи да бъде част от живота му, той няма да бяга с усърдие. Макар и в момента да е студен. Категорично приключване на контакта, освен ако питащата не пожелае, няма да има, но няма и любов за питащата, а Пажа стои много силно и всъщност е най- устойчивото нещо в комбинацията. Затворен между мечовете, сякаш той е това, което се случва реално, измежду болезнени мисли, чувства и думи. И ментално напрежение. Подновяване на любовни отношения по тези карти не се вижда.

Ако имате какво да допълните или имате друго виждане за картите, ще се радвам да го споделите в коментарите.


Ваша: 

LindaLi

1 коментар:

  1. Здравейte LindaLi,

    Имам или имах тайна връзка с един мъж. Не сме се чували и виждали от 3 седмици.
    Изведнъж спря да се обажда и пише. Последната ни среща беше много приятна и наистина не разбирам защо така се отдръпна от мен.Когато си тегля карти по въпроса, не успявам да ги тълкувам трезво.
    Ще подновим ли отношенията си с М.?

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.