петък, 27 октомври 2017 г.

Хорарна астрология : Пощенска кутия

В пощата ми постъпи въпрос за развитие на взаимоотношения с молба за тълкуване.
Да започваме.

Тъй като забелязах, че Луната се проявява различно в различните хорари и понякога може адекватно да замести питащия, друг път не, и тъй като в старите трудове повечето астролози поставят условия за успешния пренос на светлина (с какъвто казус вече се сблъсках- Луната не можа да пренесе светлина в хорар, чието развитие наблюдавах във времето), та реших да започна да включвам външните планети в хорарите и да ги гледам като ВТОРОСТЕПЕНЕН ФАКТОР и като помощ, именно в случаите на ползване на Луната като сигнификатор или в случаи на пренос на светлина.

Какво имаме тук: 

Питащата се описва от Венера, намираща се в Рак. Юпитер в първи дом и то в знака на партньорствата Везните е добра индикация за питащия в случая и бих казала, че едно евентуално партньорство въобще не е далеч за този, който поставя въпроса.Чисто хипотетично.
Дали това обаче е конкретният мъж от хорара?
Той е представен от Марс в Лъв, близо до Слънцето, близо до върха на 5тия си дом, Слънцето туко- що е минало през него и го е опустошило с чара си. Това не са добри новини за кверентката. Тук има съперница със сериозна преднина.Марс и Венера нямат контакт, нямат и взаимна рецепция, нещата като цяло едва ли ще ги бъде.

Ето, в такива случаи давам последен шанс, като взимам Луна за 2ри управител на питащия, но вече включвам и външните планети, за да преценя ще има ли контакт между двойката във въпроса или външни обстоятелства ще попречат.
Луната е в знак, в който Марс екзалтира и явно питащата много харесва този мъж. Той обаче си бленува за отдалечаващото се Слънце и явно само това му е в главата.

Ретроградният Плутон , който Луната предстои да срещне, е доста неприятно изживяване. Това са външни сили, с които питащата няма да може да се пребори и може да се усеща все едно като клечица, която плува срещу течението. По Луна квадрат Юпитер Г3,У1 може да се очаква свръхемоционална комуникация между двамата, защо не и някоя среща за секс, но повече от това.... едва ли.

В мейла си до мен А. пише, че първо е попитала как ще се развият отношенията, после дали ще бъдат заедно, а после казва, че мисли след още някой друг месец пак да построи хорар. Но във всички тези действия, през които и самата аз съм преминала, заради личните си любовни драми, пак казвам - няма смисъл.
Ще минат години, А. ще погледне този хорар и ще си каже - Ами да, ето, всичко тук си е показано.

Когато силно пожелаем някого, трудно можем да склоним глава, да се примирим и да си кажем "Няма да се боря за тази любов, Господ има друг план за мен." Проблемът на всички нас е, че прекалено малко вярваме в Бог, прекалено малко обичаме себе си (Него) и не се доверяваме на неизвестните пътеки пред себе си. Искаме да извървим път, както ние си го представяме, по наш сценарий, с човек, който ние сме решили и избрали, и си представяме как ще живее този човек/мъж в нашия филм.
Но магията на човешките отношения е в това, че борбата в тях никога не е ЕДНОСТРАННА. Тя е взаимна. Ти се бориш да си с него, Той се бори да е с теб. Борите се със света, със себе си, един с друг, но! стремежът винаги го има.Не искайте Някого. Искайте да сте щастливи, изисквайте щастие за себе си и се отдалечавайте от тези, които не ви го дават или ви нараняват съзнателно.
Когато отношенията ви с другия се превърнат в една гоненица, бягане и вечни компромиси...просто прегърнете Висшия разум и му се доверете. Оставете някои неща зад гърба си, обърнете цялата непоискана Любов към себе си и поемете по нов път.

 

Ваша:
LindaLi

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.