събота, 4 февруари 2017 г.

Хорарен въпрос за любов: Ще бъдем ли заедно?Гледаме Венера Г1, Марс Г7 и аспектите на луната към тях. Този пример е много интересен, защото ще видим в действие ОТКАЗ ОТ АСПЕКТ и също така възможен случай на ПРЕНОС НА СВЕТЛИНА, но неосъществен.
Марс и Венера са били в аспект и сега планетата Меркурий е на градусите между тях, и АКО Венера не беше в анаретен градус, транслацията щеше да се осъществи и да се появи нещо и някой, което да събере отново двамата- Марс и Венера. За съжаление, Меркурия ще настигне Венера чак в следващия знак, когато тя вече ще е променила мнението си и ще е в друга житейска ситуация, а на Марс му предстои тригон със Слънце- тук се оформя друга двойка. На Луната от друга страна предстои квадрат към това Слънце и макар и Слънцето да приема Луната на трон, Луната приема Слънцето в падение и като цяло това е знак най- много за някаква краткосрочна случка и флирт, която в крайна сметка ще се окаже разочароваща и няма да доведе до партньорство.

Всичко при тези двама човека се разви точно по този сценарий. Венера и Марс изкараха повече от кратък романс.Венера в течение на няколко месеца си промени мнението относно Марса и вече не го желаеше, а той намери междувременно нова любов.4 коментара:

 1. Здравей Линда! Имам молба - би ли ми гледала за близки събития в личен план. Аз се казвам Мария и съм родена на 19.08.1966 г. Благодаря и поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Здравей Мария! Ако имаш предвид астрологичен преглед на картата ти и предстоящи събития в близко бъдеще- с това точно аз не се занимавам и те съветвам да се обърнеш към някой от многото ни добри професионални астролози. Мога да ти наредя ТАРО за конкретна област от живота ти - работа, семейство, лични отношения и финанси или да погледна с хорар за конкретен въпрос.

  ОтговорИзтриване
 3. Hola tienen muy buen contenido relacionado con la videncia me gusta muchisimo su blog Tarot

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Hola Solis :) So nice of you, thank you. I plan the very next article I will write to be in English also. I will translate my old articles as well. Keep on visiting me :)

   Изтриване

Моята снимка
Този блог съдържа лични мнения, опит, наблюдения, разсъждения, коментари по различни литературни произведения свързани с тематиката на блога; също цитати и по- рядко преводи. Блогът няма претенции да е проводник за разпространение на общовалидни истини.Това е БЛОГ.