неделя, 22 януари 2017 г.

Хорарни въроси за любов: Kак да тълкуваме хорар за взаимоотношения

"Ще бъдем ли заедно?"
Това е най- важният въпрос.
Всички онези от вас, които си построяват любовни хорари опитвайки се, като задават различни тематики като комуникация, секс, празненство, да се докопат до евентуален положителен отговор на въпроса имат ли бъдеще с желаната половинка- казвам ви, като патила и препатила с построяването на любовни хорари- ТОВА НЕ РАБОТИ.

Когато се зачудите за вас и някого, в удобния за вас момент попитайте - ще бъдем ли заедно, гледайте САМО 1ви и 7ми дом, както добрия стар Лили съветва (независимо дали става дума за авантюра, афера, скорошно запознанство или стара любов, която ви мъчи от години). Търсете аспект между Г1 и Г7. Г7 е само един единствен. Планетите в 7ми дом са важни за Г7, а планетите в 1 за вас, но Г7 няма ко-сигнификатори. И така- търсете за аспект, транслация или колекция на светлина. Гледайте разположението на Луната и в случай, че хорара не ви даде положителен отговор, просто го приемете. Това е окончателния отговор на съдбата за вас. И няма нужда от 100 хиляди последващи карти. Те няма да ви донесат бъдеще.

Ще споделя с вас един от най- личните си хорари. Радвам се, че съм го запазила цели 5 години и сега може да ми е такъв учител.
Направих го малко след като се запознах с момче, в което в последствие много се влюбих и доста време постоянно си правех хорар след хорар с надеждата да даде общото бъдеще между нас. Слава Богу пазя най- първия, който ето след 5 години ви казвам- най- верният е.

Да го разгледаме.
1. Асц. във ВИА КОМБУСТА. Да тълкуваме ли? Да, тълкуваме. Хорарът се брои за нерадикален, ако имате ЛУНА във ВИА КОМБУСТА (без случаите, когато е съвпад СПИКА) 

2. Сатурн в първи и то ретрограден? Ето това е вече един бърз НЕ отговор. Ако срещнете това нещо в любовен хорар, плюйте си на петите и бягайте, рядко историята в бъдещото бъдеще ще се развие позитивно за вас, дори и на Г1 и Г7 да им предстои хубав сходящ аспект без забрани.

3.На всичкото отгоре Г1 Венера е ретроградна - отново лош знак.

Търсим аспект между Венера и Марс (Г7) и тъй като Венерката е тръгнала наобратно, изглежда, че отива към аспект секстил с Марса. Това, че намираме Луна в 7ми дом, говори, в случая, че аз много се вълнувам от човека- въпросният Марс. Той се намира в 5тия си дом в Меркуриев знак. По хорара можем да заключим на бързо, че аз никак не съм в силни позиции, а вероятно момчето се вълнува от някоя Меркурианка. Бързо завъртане на картата показва, че аспекта между Марс и Венера е на път да се осъществи в секстил, но точно преди да се случи - Меркурия се намесва и открадва Марс и то при аспект с рецепция.Аз и момчето нямаме бъдеще.
Луната обаче е в Телец, тя е ко-сигнификатор на питащия и ще извърши бързо, бързо аспект с Марс- Г7. Какво значи това?

След дълго време неопределени отношения тип "иди ми, дойди ми" с въпросния господин, накрая той се събра с друга дама, с която са заедно и до днес в нормална официална връзка.

Изводът какъв е. Спазвайте много простички правила в любовните хорари и основното, което търсите,помнете, е аспект между Г1 и Г7. Луната или планета в 1ви не могат да ви заместят, както никоя планета в 7ми не може да замести другия човек. Планетите в 1 и 7 приемайте като жокери, нищо повече. Луната показва краткосрочното развитие на въпроса, а аспект между Г1 и Г7 показва финалната крайна развръзка.

Барабара Уотърс, чиято книга чета в момента, и която принципно спазва основно правилата на Лили при тълкуването на карти, обаче не спазва правилото за това домоопределяне във всички случаи.
На въпрос на своя клиентка " Виждам се с женен мъж. Каза, че ще се разведе с жена си и ще бъдем заедно. Ще бъдем ли?", тя прави хорар, при който клиентката е Г1, любовникът е Г5, жена му- Г11 (Г7 от 5), а бракът като възможност е Г7.

Аз не бих действала така. Просто ще направя за двамата хорар, те ще са Г1 и Г7, ако не им е писано да се съберат, ще излезе някоя забрана по пътя между тях, ще има силни планети в Г7, които ще покажат наличието на съпруга и стабилността или бъдещия разпад на брака. За всеки случай бих погледнала 2ри и 3ти дом (които се водят 8 и 9 за г7), които ще потвърдят или отрекат за бракоразводно дело. 

И така- гледате за Г1 и Г7,транслация, колекция,забрана, Венера и Юпитер в първи са като ДА, Сатурн и Марс Не (ако не са сигнификатори на 7ми), Меркурий е помощ и изясняване, Луна в първи говори за промени в самото ви отношение към човека или връзката.
ПФ също е от значение като разположение, но за това - друг път:)

Ваша
LindaLI  


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Този блог съдържа лични мнения, опит, наблюдения, разсъждения, коментари по различни литературни произведения свързани с тематиката на блога; също цитати и по- рядко преводи. Блогът няма претенции да е проводник за разпространение на общовалидни истини.Това е БЛОГ.