сряда, 18 октомври 2017 г.

ТАРО: Пощенска кутия

В тази статия съм подготвила подредби за редовна читателка на блога - Мария. Тя желаеше да знае какво й предстои в работа и личен план в скоро време.

Когато се сблъсквам с такива общи въпроси, а и най- често предпочитам да правя подредби с 3 карти. Големите подредби ги оставям за конкретни въпроси.

И така. Какво да очаква Мария в работен план в близките 3 месеца?

Паж пентакли/  обърнато АСО ПЕНТАКЛИ + 10 МЕЧА + обърнати 6 МЕЧА

Какво да очаква Мария в личен план в близките месеци?

обърнати 9 жезли/ ЛУНА + 10 МЕЧА + обърнати 6 МЕЧА

Какво е добре Мария да знае на този етап в живота си?

обърнати 7 пентакли/ 4 ПЕНТАКЛИ - ПАЖ ЖЕЗЛИ - МАГ 


За Мария:
Повтарящо при теб излиза една тежка комбинация от две карти, която по- скоро ми говори за това, че ти си в изключително тежко емоционално състояние, да не кажа депресия. Мисля, че това твое състояние е било отключено от събития в личния ти живот, които много, много са те наранили. Материалните несполуки, безпаричието и задълженията само са допринесли допълнително за това да се чувстваш смазана и живееща в омагьосан кръг. Приличаш ми на сама жена, или ако във връзка - то тя е само формална, човекът не ес теб и до теб в истинския смисъл на думата. Мисля, че последните 2 години ти си била в астрологично много тежък период и си била подложена на много изпитания и предателства от близки хора. Бясна си и искаш да воюваш с целия свят, но в същото време си безсилна и осъзнаваш, че нищо не можеш да направиш, освен това да приемеш фактите.
Добри новини обаче имам аз за теб, Мария. Съвсем скоро ще започнеш нова работа и ще се стабилизираш финансово. Излизаш от трудния период, даже вече започваш да го усещаш и получаваш прилив на сила. Новата ситуация в работен план значително ще ти помогне и ти ще излезеш от тази емоционална дупка и ще се отдадеш на общуването с нови и свежи хора.
В личен план развитие на този етап не мога да видя, може би ще е по- подходящо да се попита за това по-нататък, защото сега ще трябва изцяло да се съсредоточиш в това да се стабилизираш материално и от към среда на общуване.

Пожелавам ти успех!
LindaLi







1 коментар:

  1. Благодаря от сърце Линда! Желая здраве, усмивки и успехи!Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.