събота, 3 март 2018 г.

Хорарен въпрос за любов: Ще бъдем ли заедно? ДА.

Чувала съм, че повечето хорарни любовни въпроси са били с негативен отговор. Защото, за да се пита подобен род въпрос, отношенията между двамата, които са обект на хорара, явно са нестабилни. И явно или са в началото си и не са много ясни, или преминават през криза.Истина е, че съм виждала по- рядко положителни отговори в хорарите, отколкото отрицателни. Но ето тук и в следваща статия ще ви покажа два хорара, които показаха отговор Да.Въпросът беше зададен съвсем в началото на запознанство и първи срещи.


Дамата пита и е представена от късен АСЦ Дева и с Меркурий поставен в сложна ситуация - изгорен от Слънце, близко до съвпад с Марс, в знака на Рака, не толкова в свои води - като цяло това разположение на планетите издава дискомфорт. Но позицията в 10ти дом е бенефична, а и тя намирайки се в Рак, явно много харесва квезита- Юпитер там е в екзалтация


Господинът, за който се пита е представен от Юпитер, намиращ се в първи дом във Везни. Добри новини. Мъжът е мил, щедър, ориентиран е към партньорство в момента и много харесва питащата. Той получава също квадрати от Слънцето и Марса, но като цяло разположението му е по- добро в хорара, а и е по- бавната планета, така, че той е в по- силни и стабилни позиции.


Двамата се харесват, ясно е това, какво следва? Гледаме за аспект. Предстоящ сходящ квадрат между двата сигнификатора. В тази върволица от планети е чудно, как в момента на питането планетите на двамата са застанали така, че пътя между тях да е чист, но ето- случило се е.

В хорарната астрология сходящият квадрат между сигнификаторите може да даде положителен отговор при налични други благоприятни обстоятелства, както в случая, че имаме взаимно харесване, кардинални домове на сигнификаторите и че тези сигнификатори не са малефици.
Откриваме Луната в петия дом на мъжа - отново сигнал за неговите силни чувства и то съвпад със СЛВ. Това е много силна индикация, за това, че нещо просто е писано да се случи.
Също късния АСЦ- обикновенно той показва, че нещата вече са поели своя ход и е късно ние да им влияем.
Тригонът между Луна и Сатурн, показа едно по- бавно темпо на развитието на ситуацията, а квадратът между двете основни планети говори за изострени ситуации и напрежение, каквито в тази двойка имаше в началото със сигурност. Но ето - вече близо година по- късно двамата са щастливи и заедно.

Ваша:

LindaLi

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Този блог съдържа лични мнения, опит, наблюдения, разсъждения, коментари по различни литературни произведения свързани с тематиката на блога; също цитати и по- рядко преводи. Блогът няма претенции да е проводник за разпространение на общовалидни истини.Това е БЛОГ.