сряда, 20 ноември 2013 г.

Таро и Хорар за любов в едно : Време на случване

Един от скорошните читателски въпроси беше от дама, която се интересуваше за възможността да поднови контактите си с мъж от миналото и беше изтеглила за себе си следните карти, които ме помоли да коментирам.


3 пентакли Асо Пентакли Крал Пентакли Умереност


Картите са хубави. Говорят за подновяване на отношенията, но доста напред във времето. Повечето от вас знаят, че Асо П е добър предвестник попитаме ли за нещо, на което се надяваме, което мечтаем, но е доста бавна карта. Останалите карти също са такива. Отговорих, че според мен предстои подновяване на отношенията, но в един много условен период от време - до година или 2 напред. Предполагам, че около януари могат да се опитат да установят контакти и с това да се постави началото.

След което дамата зададе хорарен въпрос за развитието на отношенията. Картата общо взето показваше,че в средносрочен план (3-5 месеца)двамата няма подновят отношенията си, възможно е мъжа да поддържа отношения с друга. Което се припокрива с прогнозата на картите относно времето.

В хорарa сме свидетели на забрана (намеса от Сатурн) между двата сигнификатора и съотв. управителите на 5тите домове. Това е достатъчно да се каже, че отношенията няма да претърпят развой за близките месеци. Това, че Юпитер е ретрограден го потвърждава. Юпитер като управител на първи и пети дом на мъжа и включените знаци там може да наведе на мисълта, че човека поддържа някакви други отношения, а кверентката (Луната), във включен знак в 5тия му дом управлявана от Марс (в 10ти дома на квезита)- говори, че не може да прояви емоциите си явно и да е принуден да общува или да среща жената на места, където има много хора или по работа. Възможно е да има някакво такова "делово" общуване между двамата. Заради антисния съвпад на Луна с Марс.
Романтични отношения за сега обаче не виждат на хоризонта.






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.