вторник, 27 декември 2016 г.

ТАРО ЗАПИСКИ: Кои Таро карти могат да покажат завръщане на стара любов?Всички сме се сблъсквали с това, нали?
Любов от миналото, която просто не може да остарее. Неизживяното.Липсата, която никога не отминава.
Тук няма да разглеждам струва ли си да се връщаме и какво би било бъдещото бъдеще. Тук ще ви разкажа за картите, от моя опит, които показват реални възможности с миналото да си дадете втори шанс.

1. 6 чаши

Разбира се! Права или обърната- тази карта е знак за топли спомени за красивите, отминали дни. Всъщност, все се чудех преди време, защо ми излиза постоянно картата при въпроси за наскоро състояло се запознанство. С течение на времето се оказа, че въпросният нов човек,който бях срещнала, много страдаше за старата си любов. Нюансът при обърнатата карта е "в капана на миналото", може да са просто емоции и чувства, които не ни напускат, но не виждаме пък и смисъл, и мотивация да действаме. Мотивация за действие може да дойде, ако обърнатата карта има добри съседни карти, които приятно й влияят. Правата 6 чаши дава спомените от доброто старо време в апогея им. Което води и до съответна развръзка, ако останалата част от комбинацията също го подсказва. Астрологичното съответствие на 6 чаши е Слънце в Скорпион. Просто ще ви кажа, че водните знаци трудно забравят, а особено ако има мръсни ризи, болка и оттоци, и неизлекувани рани, то Скорпионът е първият заподозрян за ниските вибрации на душата ви, която така и не може да отлети в красивото,мирно и щастливо, светло бъдеще.

 
2. Сребърният ми медал отива за: 3 чаши
  Една от любимите ми карти. Зададе ли се тя, нещо красиво и емоционално ви предстои, изненада, пеперуди в стомаха и чувство на щастие.ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ КОМБИНАЦИЯТА на картите, разбира се. Със сигурност трябва да започне да ви излиза, права или обърната, ако бившият е на път да се обади с цел сдобряване."Било квот било, запомни ме с добро"...и хайде пак да танцуваме заедно. Това е идеята. Астрологичното лице на 3 чаши е Меркурий в Рак. Какво толкова любовно има тук,ще попитате. Умът, скъпи мои, трябва да стане емоционален и сантиментален, за да позволи на сърцето да се влюби. Толкова е просто. А сега- казах Меркурий, казах Рак. Вие се сетете за ретроградност, за крачките назад, за любовта към миналото и живота в спомените, и може би ще си дадете обяснение за моето сребърно отличие.


3.4 жезли

Знам, че до тук не ви изненадвам. Но завръщането, понякога така бленувано, поражда радост, щастливи емоции, желание да празнуваш с пълна сила.Венера в Овен. Планетата на любовта в първия дом, в първия знак от Зодияка. Хубавите неща стават ярки. От астро гледна точка не съвсем, но от езотерична, това е добра позиция за Венера. 


4.Крал/Кралица наоколо
Важно е картите да ви покажат, че все пак ще има изпълнител на добрите намерения, като го облече с някакъв архетип. Рядко тук ще откриете Дама меч и доста често Крал меч.5.Обърнат Император

И ето, типичната Линда, с изненадващите становища, вече е на лице. Сигурно си спомняте, как този з...к се изнесе заради единия си чист инат. В тези случаи е добре да се сещате, че вълкът козината си мени, но нрава Не и да си имате едно на ум. Но при всички положения, картата показва, че човекът е мислил и премислял, въртял го е от всички страни и решава да смекчи тона.Възможно е голямо забавяне в проявлението на картата, защото инатът си е инат и докато назрее желанието за приклякване, ще отминат дни,може години,може би връзки или вече създадени семейства...случили се само и само, от инатливото му, горделиво желание да ви забрави. Но накрая пак се връща. И на най- добрите Овни се случва:)


6. Обърната 5 меча

Желание за сдобряване след жесток скандал, пазена обида, но желание за разискване. Трудна карта, безспорно, и ако не е в подкрепяща среда, едва ли ще даде добър резултат. Да напомним, че все пак тук взаимодействат Венера и Уран, една доста развратна комбинация и не изключвайте възможността на господина или дамата просто да му се мърсува пак с вас, от време на време и между другото.Но при всички случаи картата може да излезне, ако раздялата е била съпроводена с много горчиви думи или насилствен акт, които са оставили "живи рани" след себе си. 
7. 6 жезли- прави
Да, той пак е тук, в целия си блясък! Идва с красиви думи, обещания и всъщност никога не ви е забравял. И Господи..той е по- хубав от всякога! Как не се промени с времето за лошо! Защо е все така привлекателен????!! Юпитер в Лъв е безмерно очарователен и ако сте били заслепени от осанката му и преди, то сега е вероятно направо да ви отвее. Той е смел, действен, борбен, с ясна мисъл и изпълнен с планове.Той е вашият Путин, Бойко Борисов, Берлускони или Принц Уилям - което си изберете. Политически и дипломатически така ще ви омае, че ще се чувствате на 7-то небе от щастие, че КРАЛЯТ СЛЪНЦЕ пак е тук! А какво ще правите с голямото му его, вие сами си преценете. Разгледайте добре другите карти, за да се уверите, че завръщането му не е една краткосрочна екскурзия в подкрепа на занемарено самочувствие.


8. Обърнати рицари- Рицар меч и Рицар жезли

Рицарите не ги разглеждам като хора. Това са актове. Обърнат Рицар меч е вече по- мек и не така груб, но все така циничен, за това- внимавайте. Тук се показват не емоционални действия, а тактически ходове, обаче все пак е вероятно да излезне след скандал. Рицар жезли обърнат- завръщане, типично. Вероятно е било спонтанно решение, пробва и вижда ще яде ли баница, няма ли... 

9. 7 меча
Права или обърната тази карта показва завръщане. Може и отиване на ново място, но е от типа "Нов бардак, със стари..." номера, например. Заради мечовете е. Дори и на ново място да отива този съобразителен хитрец, носи нещо от миналото, свое или нечие друго със себе си. Често може да покаже, че обектът на сърдечната ви тъга обмисля и крои планове, как да ви се представи отново в пълен блясък. Луната във Водолей е шантава и вечно измисля нещо нестандартно. Но е и доста хладнокръвна, така, че е добре, появи ли се въпросния човек под въздействието на тази карта, да се опитате да разберете какви са точно подбудите му. За да не останете с излъгани големи надежди.

10. Влюбените-прави

Любимите ми Влюбени. Всъщност те доста често могат да се покажат, наред с Умереността или Звездата( и в много редки случаи Глупакът). Ще покажат най- малкото добронамерен разговор и все още тлеещи чувства и силно привличане. Което, за съжаление, не е винаги достатъчна предпоставка за ХЕПИ ЕНД. Близнаците са комуникативни, Водолеят дълго може да пази чувствата си, с години, защото дълбоко в себе си той вярва във вечната любов, която прекосява земи, вселени и животи, а пък Стрелецът, който управлява Умереността, е жаден да дава шансове и да експериментира с Поредния нов опит. " Я, да видим, ще постигна ли най- накрая щастливата развръзка, като смеся..тези думи..с тези погледи..с тези усмивки...с тези сълзи.."

11. 5 пентакли обърнати

Това, че той си хвана шушоните и се изнесе по бели гащи, когато стана напечено, майче тежи най- много на неговата съвест.Със сигурност ще изскочи да се извинява по времето на някой ретро меркурий, много вероятно да е май...или иначе казано- ще видите сняг през май.
Но внимавайте. Пак ще е заплетено и много вероятно е да ви потърси, докато е в друга връзка. Особено ако наоколо се мъдри Жреца или Крал пентакли.
 
12. 5 жезли
По- скоро обърнати, но е възможно и прави. Показват незавършен разговор, който трябва да се проведе до край. Показват и надлъгване, игра кой е по- хитър и твърдоглав, възможно е разговорът, който е уж за сдобряване, пак да прерасне в спор! Да се кажат тежки думи. Особено ако жезлите са прави. Сатурн е малефик, а тук той е в Лъв, което понякога може да покаже, че превръщате мухата в слон, преувеличавате проблемите. Може би сте го разбрали и за това осъзнавате, че препятствията могат да бъдат преодолени чрез осъзнато и задълбочено (Сатурн) изясняване (Лъв).


Исках да дам само 10 карти като ориентир, но не можах да пропусна нищо, защото нюансите на всяка от споменатите карти са важни и не са за пренебрегване. Да ви се появява повтарящо Жрец също е добър сигнал, но е сигнал и за друго- вероятно е, човекът да е в друга сериозна връзка или женен. И затова-пак и отново ще повторя и потретя- гледайте комбинациите от карти. Комбинацията е най- важното нещо и средата влияе на проявлението на всяка отделна Таро карта. Същото казват и астролозите за наталните карти, нали? СРЕДАТА, в която индивидът се развива е от ключово значение за реализацията му. 

Зададе ли се завръщане на хоризонта, често в комбинация и по много пъти, ще ви излизат горните карти.След протичането на разяснителните разговори и обсъжданията, и обещанията, е хубаво да си направите Келтски Кръст, Висша Жрица или да попитате с 3 карти "Какво да очаквам?", за да получите малко повече информация за бъдещето.

Ваша:

Linda Li

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Този блог съдържа лични мнения, опит, наблюдения, разсъждения, коментари по различни литературни произведения свързани с тематиката на блога; също цитати и по- рядко преводи. Блогът няма претенции да е проводник за разпространение на общовалидни истини.Това е БЛОГ.