неделя, 10 януари 2016 г.

Астрология:"Астрология за всеки"- Астро- школата на Слави Митрев . Или едно есе за срещата на Уран със Сатурн.



http://www.astrologyforall.eu/index.php





Прекарах една година там и минах четири теоретични нива.
Но това са само някакви числа.
Срещата ми със Слави беше като сблъсък с друг свят.

Винаги съм носила със себе си типичната урановата увереност, че каквото и да прочета в дебелите книги по Астрологията или в Таро- теорията, винаги ще разчитам повече на интуицията си. Откривателството, новаторството и бунта срещу всичко старо, отлежало, прозрението! Всичко това е надделявало в мен през годините, в които се занимавам активно с езотерика.
В края някъде обаче на Сатурновия ми възврат узрях достатъчно за необходимостта от основи. От добра теоретична база, от корени, в които знанието да покълне.Тогава съдбата пресече пътищата ни със Слави.

С основание мога да го нарека мой УЧИТЕЛ. Не само заради дългогодишните му занимания с астрология, астрономия и физика ,и преподавателската му дейност свързана с тях, а и защото този човек има научен и винаги обоснован подход към това, с което се занимава. Което прави твърденията му солидни, сериозни и просто верни в базистността си. Какво спокойствие било да имаш нещо, на което да се опреш!
Всъщност... знаете ли колко малко са хората като Слави Митрев, които искат да раздават, да предават знания? Всеки събрал повече информация в шепите си, се крие по дупки, зад никове, скайпове, взимайки или не взимайки пари, парадиращ или не със знанията си. Но малко са хората, които раздават щедро,споделят...астрологичното злато.Всеки един човек избира как да учи . И аз доста време разчитах основно на интернет, за да се информирам- сайтове, форуми (уранова му работа).НО! Да учиш астрология е друго. Да почнеш от А и Б е друго. Когато се записах в школата на Слави, започнах от първо ниво, нищо, че се бях занимавала от години, четях астро карти и правех хорари, и хороскопи, и уж знаех доста. И знаете ли какво установих? Установих колко откъсъчлени са, колко са повърхностни, половинчати и разпръснати доста от нещата, които знам.

Не подценявайте учителите, колкото и много информация да си мислите, че сте събрали, не се отказвайте да бъдете учени, научавани. Друго е. И времето, и парите си струват.

Благодаря ти, Слави! Ти си моят Сатурн :)
А аз...съм си Уран. Но вече онзи Уран минал през съвпада със Сатурн.

Сайтът на АСТРОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ 
Последвайте АСТРОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ във Facebook
Съвсем скоро Слави ще направи и Форум за Астрология и Таро. Ще се видим там!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.