четвъртък, 14 януари 2016 г.

ТАРО: Тълкувания с Артър Едуард Уейт : Ще се събере ли разделена двойка?

Дама ме пита какво предстои при нея и любимия мъж, с който са разделени. Има ли шанс да се съберат.



Обърнат Страшен съд
Обърната Луна + 5 пентакли + Кула

В тълкуването ще тръгна от 5 пентакли. Наистина става дума за любовници, хора, които имат дългогодишна, страстна и дълбока любов зад гърба си. С такъв нюнанс е едно от тълкуванията на Уейт за 5 пентакли. Картата говори за привличане и взаимност, изход от трудно положение и успех, когато е в права позиция тази карта, пак според Уейт.
Но знаете- никога една карта не се тълкува самостоятелно. Винаги се гледа комбинацията, в която тя присъства. За околните карти какво виждаме - Луната права или обърната е носител на лоша информация в тази колода. Като най- подходящо значение в случая си избирам "тишина". Хората не общуват от доста време и най- вероятно обърнатата Луна показва това. Кулата събаря минималните шансове за успех, загатнати в 5 пентакли (права) и изход от ситуацията за сега не се вижда, защото права Кула и то на изходна позиция сочи просто за неблагоприятен развой.
Обърнат Страшен съд в сянка говори за вече поета посока, която вероятно няма да бъде сменена, поне на този етап (решение, присъда според А.У.)

Ако трябва да поразсъждавам малко повече за 5 пентакли като меркурий в телец и Кула символизирана от марс - всякаква инициатива за провеждане на разговор и разясняване ще нарани питащата и ще завърши със скандал. 5 пентакли не е добра карта за разясняване и уточняване. Това е бавна мисъл, съсредоточена в материалните обстоятелства, видното с просто око. Също солидните аргументи. Търпение, бавен ход и подсигуряване на материална база, върху която могат да се осъществят намеренията- спокойно, комфортно и обмислено.Кулата в случая не позволява този развой.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.