понеделник, 1 юли 2013 г.

ТАРО: Имат ли бъдеще?

Правя подредба на Ю.П и Д.Т , за да видим какво е бъдещето за тях. Вече съм гледала на Ю.П. и съм правила положителна прогноза за техните отношения, но това беше преди месеци. Да видим как стоят нещата сега

Висшата Жрица казва за тях:

Цепя на 4 пентакли


1- Жрец
2- Маг
3- 8 жезли
4- Рицар чаши
5- Асо чаши
6- Колело на Съдбата
7- Луна
8- 6 пентакли
9- Рицар жезлиЮ.- искам да те попитам- появил ли се е нов мъж в живота ти?


---Не се е появил, добре. Това значи, че и Мага и Жреца са той- Е, какво да си говорим тук! Това е мъжа за теб- категорично да. Чувства има, обичате се и скоро ще има страсти и доказателства за теб. Но някак си все не е достатъчно, вече розовите думи и хубави приказки няма да са достатъчни. Обикновено 6 пентакли излиза, когато в любовта някой малко получава. Това трябва да се промени и вече човека трябва да пристъпи към конкретни доказателства- да пътува, за да се видите или да те покани. Желание има, но има проблем с парите. Може да успее да събере пари и да дойде. Но е още под въпрос това.
Спокойно, всичко е ок с вас.

2 коментара:

Моята снимка
Този блог съдържа лични мнения, опит, наблюдения, разсъждения, коментари по различни литературни произведения свързани с тематиката на блога; също цитати и по- рядко преводи. Блогът няма претенции да е проводник за разпространение на общовалидни истини.Това е БЛОГ.