понеделник, 1 юли 2013 г.

ТАРО: Имат ли бъдеще?

Правя подредба на Ю.П и Д.Т , за да видим какво е бъдещето за тях. Вече съм гледала на Ю.П. и съм правила положителна прогноза за техните отношения, но това беше преди месеци. Да видим как стоят нещата сега

Висшата Жрица казва за тях:

Цепя на 4 пентакли


1- Жрец
2- Маг
3- 8 жезли
4- Рицар чаши
5- Асо чаши
6- Колело на Съдбата
7- Луна
8- 6 пентакли
9- Рицар жезли



Ю.- искам да те попитам- появил ли се е нов мъж в живота ти?


---Не се е появил, добре. Това значи, че и Мага и Жреца са той- Е, какво да си говорим тук! Това е мъжа за теб- категорично да. Чувства има, обичате се и скоро ще има страсти и доказателства за теб. Но някак си все не е достатъчно, вече розовите думи и хубави приказки няма да са достатъчни. Обикновено 6 пентакли излиза, когато в любовта някой малко получава. Това трябва да се промени и вече човека трябва да пристъпи към конкретни доказателства- да пътува, за да се видите или да те покани. Желание има, но има проблем с парите. Може да успее да събере пари и да дойде. Но е още под въпрос това.
Спокойно, всичко е ок с вас.

2 коментара:

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.