вторник, 23 юли 2013 г.

ТАРО: Записки за картите- бележки



Кулата 
"Кулата, когато се появи при взаимоотношения са винаги неприятни ситуации.
Но като цяло и първоначално- да, секс, много секс."


"7ж е също толкова егоистична, колкото и 7 м"

"Но 3 ч са несериозните отношения."

"Но КП+ 10п говори за мъж готов за семейство- зрял. Може би ти го виждаш така.
е- 3 чаши са несериозните, отворени отношения или приятелските такива."


Силата:
"Силата за мен е изява на силното й желание..което се преекспонира по КМ и може да доведе до агресивни действия."


"След силни карти 8ж е застой в сегашното положение- безсилна е, може да покаже отстояване на позиции- ентусиазъм, влюбчиво настроение, новини.Със специфични карти показва бърз развой"

Допълнителни възгледи за 8 чаши и Луна според Манга и японските легенди:
"8 чаши не е само оттегляне, може и  покаяние- завръщане към нещо от преди, Луната е символ на търпението в любовта и преодоляването на страдания в името на любовта (или на поставената целЛуната е символ на търпението в любовта и преодоляването на страдания в името на любовта (или на поставената цел)"

Крал меч
"харесвам Краля меч..той понякога е много остър изглежда хладен, студен, но по принцип е стабилен човек. Може би точно този е бъкан с някакви предразсъдъци и вътрешни стопове, които трябва да преодолее."

5ците в Таро
"С 5 чаши примерно можеш да кажеш, че има още някакви чувства, въпреки загубата и болката.С 5 меча има някаква измама, или обида, но нещата биха могли да продължат..би могла да се отработи. 5 пентакли е карта на кармата и е много тежка карта- изисква се много сила, търпение и голяма любов, за да се преодолее.
Абе..така разсъждавайки- всички 5-ци са изпитание и са тежки по някакъв начин, но във всяка има шанс....и 5ж има шанс, ама завършвайки с Кула- едва ли"


Асо меч, 2 пентакли, Кралица жезли, Крал пентакли
"Да,Асо меч внася яснота по отворени въпроси, разясняване.
2 пентакли също ми показват някаква комуникация а Кралицата Жезли и Краля пентакли ги виждам като двойка, като мъж, който желае жена"



Смъртта и Страшен съд
"Смъртта в повечето случаи е хубава карта за партьорства- дава прераждане, настъпване на момента на дълбока трансформация в отношенията.
Показва също секс.

Зависи с какви карти е в комбинация

Пример: 5м Справедливост Смърт - тук може да има окончателна раздяла заради нечестност

3 меча Смърт Паж жезли - тука може да кажем, че има раздяла, но тя едва ли е оконачтелна, кризисен момент, който има потенциала да бъде преодолян.

Със Страшния съд няма трансформация вътрешна. Това са външни събития, които се явяват изпитание. Страшния съд често показва, че поради неосъзнати твои грешки, неща за които не си даваш сметка- ще бъдеш "наказан"..може да те заболи, може да получиш шамар...но СС по себе си не показва край"


За Крал пентакли, 3 чаши и Сила 
"За мен Крал пентакли е мъж стратег. Опича внимателно всичко..и е много властен- целенасочен- това е все едно мъж козирог. Силата ми е излизала, когато някой се стреми да подобри нещо в себе си- да подобри ситуацията, СДОБРЯВАНЕ, да превъзмогне слабите си страни, да оправи кофти ситуацията- тя е вътрешен стремеж.
3 чаши също ми е излизала са сдобряване, но тя се появява, когато вече едва ли не- даваш прошката, казваш айдее, хубаво от мен да мине. Там няма вътрешен стремеж, а едно помирение- все едно като между сърдити деца.
А в силата има желание според мен за по- дълбоки трансформации."


Колелото на съдбата
"А иначе посланието на колелото е, че няма нищо на 100 % сигурно, когато губиш едно нещо, не знаеш какво печелиш и обратното (символа на короната и пясъка, всичко, което е материя е до време, днес повече има той, тя няма..все едно мъж си взима пепеляшка за жена)- съдбата извън теб- каквото има да става ще става, бъди готов за превратностите на съдбата. Но на последна си е като цяло застопоряване на положението от предните карти."

5 пентакли
"ууу...5п за близко бъдеще?...приготви се за поне няколко месеца доста труден период в който ще виждаш тази любов като невъзможна"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.