неделя, 7 юли 2013 г.

ТАРО: Ще се стабилизират ли Г. и И. във финансово отношение?

Г. и И. са двойка, изпитват финансови затруднения.

Ще попитам първо дали И. ще си намери работа в близките месеци.

1- Рицар чаши
2- 2 чаши
3- 3 жезли
4- 3 чаши
5- Сила
6- 7 жезли
7- Кралица Меч
8- Паж чаши
9- Рицар пентакли

Цепила съм на Паж пентакли.

И. е в добър период за търсене на работа. Нещо умее, свързано с творчеството. Може преди да не се е пробвал да го реализира, може да е работил неща, които са го изтощавали физически и не са му носили удовлетворение. Решил е да се обърне в посока себе си и талантите си и като, че ли се заформя една много хубава идея около това. Може да е нещо като хоби, от което той да изкарва малко пари в началото, но с течение на времето има шанс да стане добър и популярен в това, което прави, а и търсен и това би му донесло стабилни приходи за вбъдеще. Дори сега да изглежда малко несериозно и малко на майтап всичко.
Нека да действа в тази насока. Това е пътя му.


Г. ще получи ли скоро пари?

Сегашни приходи- Император
Скоро ще започне ли да получава пари- Звезда
От къде би могъл да изкарва пари допълнително- 10 меча
Кой човек или проект би донесъл повече пари- 7 жезли
Резултат- Смърт

Финансовото положение на Г. не е завидно. Има един сигурен, но и ограничен доход- може да идва от родител, или от някаква институция, но повече от това за сега не се дава. Шанс за допълнителни средства има, ако Г. започне някаква много изтощителна и неприятна дейност, дейност, която ще върши с усилие...и ще е направо като "гроги" след това. За сега такива опции се дават.



1 коментар:

  1. Много благодаря за прогнозата. Надявам се поне за И нещата да са такива, пък аз все ще се справя някак... ще те държа в течение какво се случва :) Определено има голям съвпад с реалността... пак благодаря много.

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.