неделя, 7 юли 2013 г.

ТАРО: Ситуация в службата

Д.Е е притеснена за работата си. Ще видя какво ще ми покаже Висшата жрица за развитие при нея в служебен план на сегашното място.

1- Рицар Пентакли
2- Крал пентакли
3- 6 пентакли
4- 6 чаши
5- Асо жезли
6- 10 пентакли
7- Дама Пентакли
8- Дявол
9- Колело


Така...не са никак лоши картите. Накратко тук не виждам прекъсване на работата, оставане на тази работа има, но ядовете някак си продължават. Но просто Д. явно е на такъв етап в живота си, че й е писано да мине през това и да поживее още известно и неопределено време с тези тервоги и ядове. Към Д. някой ще направи жест, ще й каже може би, че я оценява или е оценил всичко от миналото, което тя е направила. Д. би трябвало да е предприела някакъв интелигентен ход наскоро, което би й помогнало да си осигури спокойното бъдеще на тази работа. Скоро тя ще получи добри новини свързани с работата и едва ли ще я загуби.
Но тъй като Дявола и Колелото на съдбата излизат тук, радостта явно ще е кратка и грижите и препятствията ще продължат да съществуват.



2 коментара:

  1. Здравей,Линда!Имам спешна нужда от твоя съвет!Ще бъда благодарна,ако ми отговориш по-скоро!Има сериозен проблем между мен и Н.Това ли ще е краят на нашата връзка?Или....ще продължи...но как?Аз съм много обидена и повече няма са правя компромиси.
    Аз съм Е.Т.-04.04.67,той Н.И.-11.06.67

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей! Ще се сдобрите, не се притеснявай! Ще преминете и през това.

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.