сряда, 17 юли 2013 г.

Хорар за любов: Това ли е краят на връзката?

Хорарът е зададен от Плевен на 16.07.2013

Ето я картата:






Кверентът е представен от юпитер, квезитът от ретро мерк, марс и юпитер са за ориентир.

Мисля, че те мъчи някаква ревност към него, не мисля, че човека е безразличен към теб, харесва те, но мисля, че в момента кариерата му или някаква реализация негова да му е приоритет. Печеленето на пари също. Възможно ли е да е получил похвала, някакво повишение скоро на служебното си място. Любовния  живот не му го виждам като заел първо място в мислите му. Но скоро ти ще атакуваш точно тази част и ще поискаш разясняване.
Не мисля, че това е краят за вас, не мисля, че има друга.

Успех!


4 коментара:

  1. Благодаря.За повишение не,точно обратното от 2м не е взимал заплата.Един-два дни работи,после няколко дни застой.Така е вече 3 месеца.Предполагам го измъчва това,тъй като не може да си дойде.Чака си заплатата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. да, ок- не е за повишение- но основното е работа и реализация, което го тормози и това води и до тази криза при вас. Не е края това за вас, според мен

      Изтриване
    2. Наистина съм много объркана,казваш че не е края,но аз не съм сигурна вече.Имаше изневяра от негова страна,за която простих...но в един момент се оказа,че изневярата е с последствия.Той отрича,но аз вече незнам на кого да вярвам.В момента той се е прибрал в България,незнам дали изобщо ще се видим.Мога ли да задам въпрос,какво ще се случи с нас в следващите месеци 19.37ч

      Изтриване
  2. Цялата информация стои в този хорар. Няма смисъл от нов. Това, че той е студен и ще те отблъсне се вижда както от Сатурна му в негов 5ти, така и от предстоящия квадрат на луна с венера- сигнификатора на чувствата му. Опозицията на плутона към сигнификатора ти показва разтърсващите емоции, Но в ситуацията ще се върти и променя в следващите месеци и аз специално не виждам приключване, не виждам по хорара да има връзка с друга или да е влюбен в друга. Ако искаш да го разбереш по- добре може би Таро би ти дало повече светлина, но за тази цел вече трябва да се направи по- детайлна консултация.

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.