неделя, 2 юни 2013 г.

ТАРО: Анализ на взаимоотношения

Бях обещала от доста време на В.М да й тегля карти за взаимоотношенията й с човек, който я вълнува. Съжалявам, че се забавих с тегленето!

Каква е съвместимостта им.

1- 8чаши
2- 7чаши
3- Дама П
4- 9п
5- Рицар меч
6- Паж пентакли
7- 7 пентакли

Цепила съм на Дявол


Партньорска

1- 4 меча
2- 6 пентакли
3- 5 жезли
4- Асо чаши
5- Асо меч
6- Жрица


По тези карти какво мога да кажа- виждат се едни прекъснати взаимоотношения, между хората има разстояние. Не знам защо си мисля, че мъжа е семеен или че има друга връзка. Жената очаква да е облагодетелствана по някакъв начин, очаква да получи грижа и внимание от мъжа, обсебена е от него до някаква степен. Вероятно е двамата бидейки заедно просто да се чувстват безгрижно..ненапрегнати, да могат да мечтаят заедно- да има една лекота и чувство на влюбеност, когато са заедно...но аз някак си не ги виждам способни поне на този етап да създадат семейство или да имат някакви по- стабилни отношения- срещи тайни, секс и по този начин да изживяват любовта- да.
Виждам обаче и някакво напрежение, спорове, обвинения сега..не бих казала, че хората са принципно много съвместими, но като цяло мисля, че секса е добър, физически един с друг на едно по- повърхностно ниво се чувстват добре....
Съвета към В. е да действа, да потърси мъжа, да се опита да подходи към него по един нов начин, може би да потърси съвет за нещо от него. Не съм оптимист обаче, че той ще я приеме с отворени обятия и ще погледне по коренно нов начин на нея.Като цяло не виждам в близко бъдеще събиране или някакво значително подобрение в отношенията им.
По- скоро нещата ще си останат каквито са.

1 коментар:

  1. Благодаря ти много, Линда. Просто си изумителна.Позна ми всичко само дето физическият контакт още не съществува. Благодаря ти много още веднъж :)

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Този блог съдържа лични мнения, опит, наблюдения, разсъждения, коментари по различни литературни произведения свързани с тематиката на блога; също цитати и по- рядко преводи. Блогът няма претенции да е проводник за разпространение на общовалидни истини.Това е БЛОГ.