четвъртък, 20 юни 2013 г.

ТАРО: Записки за картите

За Смъртта и 3 жезли:
"Явно смъртта си е баш смърт понякога..може и да е възраждане на отношения- но зависи как е поставена картата. И 3 жезли си говори за още една опция която обмисляш. Този на картата е хванал един кол, но другите два?
Едно е решил, между две се колебае- кое..."

За обърнати Асо Жезли и Страшен Съд:
"Асо ж обърнато е като да не се предприемат действия, инициацитива. А обърнат стр. съд е отлагане- правия страшен съд те застига, обърнатия се отлага- така са нещата в моите очи, по мое усещане"

За обърната 10 меча
"За 10 М обърната- в 78 врати картата е изобразена като човек на иглотерапия- лечение чрез болка.Един вид обърната за мен може да значи, че човек потиска нещата и удължава процеса на лечение- че не може да се излекува.."

За Силата:
 "Силата не дава обещание за нищо- излизала ми е при сдобряване, при раздяла, често излиза, когато хората просто трябва съзнателно да работят над себе си, за да успеят да бъдат заедно." 

За Рицар Пентакли:
"Това е състояние- човек, който наблюдава и преценя, често нищо не предприема. Чака правилния момент.
Но има чувства и интерес към теб."


За 7 меча:
"... на мен 7 М ми дават винаги доза егоизъм и грижа за личния интерес- не за интересите на друг.

Общо за Рицарите:
"Когато едни отношения не са се заформили и питате за развитието им- ако ви излезнат РМ РЖ- едва ли отношенията ще станат сериозни на този етап, РМ даже може да е сигнал за това, че ще ви нарани този човек. Пазете си сърцето.РЧ, РП са обещаващи карти- състояния- разбира се- зависи и от околните."


2 коментара:

  1. Здравей,
    исках само да ти напиша, че блогът ти е изключително интересен, а хорарните ти анализи (специално политическите) са толкова точни, че чак е плашещо :) По принцип рядко съм виждала някой астролог успешно да предсказва политически събития, обаче на теб явно ти се удава много, така че продължавай в същия дух :)

    Ако позволиш второ мнение за картите таро, с уговорката, че всеки има различно виждане за тях, разбира се, в моята практика 3 жезли се появява в моменти, в които определено начинание започва да изглежда обещаващо. Казваш си - "хей, от това все пак може да излезе нещо".

    Обърнатото асо жезли ми говори за липса на мотивация и енергия, обикновено от прегаряне в някоя област, в която сме били прекалено екзалтирани, а обърнатата 10 мечове - за наливане от пусто в празно, безсмислени опити да се съживи нещо, за което най-вероятно още от самото начало се е знаело, че няма да потръгне.

    За Силата си права, че не дава обещание, тя е борбата ни с вътрешните демони или по-скоро инстинкти. Говори за спирачките, които си налагаме, въздържание от физически контакт, когато не е уместен, въздържание да откъснеш главата на някого, който ти къса нервите :) Ако сме се справили с нея, накрая положителният резултат не закъснява - например, издържали сме да не се обадим на някого и най-накрая той ни е потърсил първи, като дори се извинява.

    А 7 мечове не винаги е чак толкова лоша - за мен тя показва и нещата, които правим насаме и не сме готови да споделим с другите все още. Като портрет, който рисуваме от скоро и искаме да завършим, преди да го покажем на музата си, например.

    Просто не се сдържах да вметна тези неща, дано нямаш против :)

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей! МНОГО БЛАГОДАРЯ за оставения коментар, който е пълен с толкова полезна информация.
    Много е важно това- права си, че все има свой поглед за картите- и в хорарната астрология е така- макар, че правилата са известни на всички.
    Радвам се на такива коментари- защото така оставяме информация- споделена и за тези, които ще са след нас!

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.