неделя, 16 юни 2013 г.

Хорарен въпрос за любов: Предстои ли на М.Й общо бъдеще с момчето Х.?

М. Й ми писа на мейла преди няколко дни. Интересуваше се до колко си подхождат с момче и предстои ли нещо повече да се случи между тях.
Аз не съм астролог, а просто човек запленен от астрологията. Не мога да се наема да направя професионален астрологичен анализ на съвместимост и изследване в дълбочина на картите, но хорарен въпрос винаги мога да разгледам, също мога да пусна и синастричен чарт с някои допълнителни астероиди и да погледна някои от белезите, които аз следя в моите синастрии с мъжете, които са изигравали по- значителна роля в живота ми.

Взимам времето на задаване на въпроса на М.Й и пускам хорар, като гледам въпроса така все едно, че го е задала тя. Ето картата.






Какво виждаме:

Кверент: Меркурий, Луна                         Квезит: Юпитер, Уран

- Смесена взаимна рецепция меркурий/юпитер
- Изключително бенефична позиция на кверента: Луна на трон, Меркурий в звездата Сириус, ПФ в първи дом

Първоначално изглежда тук имаме един отговор ДА.
НО нека и да допълня някои важни неща.
Това, което виждам на втори поглед е, че нещата няма да станат много бързо. Кверентката много желае момчето, иска да са интимно близки, явно той й действа много привличащо. По една или друга причина обаче човека не е свободен в момента за действия. Момичето не знае до край причините, по които той може да откаже интимна близост, но е много вероятно да е свързано с някаква болест всъщност... той може да се лекува от нещо,но също така може и просто да е повече зает със служебни ангажименти и по този начин да няма много време за интимна близост с кверентката. Мисля, че развитието на емоциите при момичето има много общо с изживяването на интимност при двамата, като събитията в тази област, не че няма да се случат, но може просто да се забавят. Залагам на това, че изпитват взаимни симпатии, развитие на отношенията ЩЕ има, но на първо време виждам някакви проблеми с интимността между вамата- или няма да се случи, или нещо няма да се получи както трябва.

Успех!
ЛиндаЛи

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.