вторник, 4 юни 2013 г.

ТАРО: Какво ме очаква в любовта?

Подредба в личен план за А.Д



Ще има ли А. гадже скоро?

 Подредба с 3 карти:

Цепя на Дявол:
Асо Жезли Кралица чаши 3 меча
Глупак, Смърт

Скъпа А, ти май си влюбена в момента? И чакаш човека да откликне на чувствата ти? Съжалявам да ти го кажа, но това няма да се случи, с този човек ти предстои разочарование, ще те нарани. Не се надявай на нищо там.


Обща подредба за любов за А.:

1- Слънце
2- 9 пентакли
3- Асо ж
4- 9 чаши
5- 7 жезли

6- 10 пентакли
7- Сила
8- 8 чаши

9- 9жезли

А. , ти ми излизаш тук като един невинен, млад, човек, който иска да има сериозни и зрели отношения, но мисля, ти самата все още не си готова за отношения- такива, каквито си представяш. Излиза ми, че гледаш малко повърхностно на любовта и живота все още. Тепърва ти предстои да израстваш, да се сблъскваш с трудности. Ти няма да можеш да разбереш какво наистина е любов, докато не се случи да преодолееш някакви големи жертви в името на онзи, който искаш да обичаш и който иска да те обича.
Промените при теб са на път да се случат, не, че ще стане по лесния начин...но ти си на такъв етап в живота си, в който много трябва да учиш и ще учиш за взаимоотношенията.

Успех!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.