четвъртък, 20 юни 2013 г.

ТАРО: Ще срещне ли М. своята сродна душа скоро

Правя подредба за М.А.Н, която иска да знае нещо повече за себе си в личен план.

Първо искам да спомена, че и Таро и Хорарната астрология са едни моментни снимки, на мен ми показват развитие към настоящия момент и близкото бъдеще. Никога не задавам кардинално въпросите. Затова ще попитам какво очаква М.А.Н в личен план в близките месеци.

Цепя на 2 чаши

Влюбените 10 пентакли Страшен съд

Основа Крал Пентакли
Потенциал 9 пентакли

Скъпа М.А.Н, ти влюбена ли си вече в някой, някой, който е може би със семейство? Срещаш ли се с някой? По тези карти мисля, че се срещаш и че си обвързана по някакъв начин. Прекрасни карти, които говорят, че много неща зависят от теб. Ако случайно не си обвързана, чакай обаждане от човек, с който сте изживели любов в миналото. Може да се подновят контактите. Отново ще ти бъде даден шанс с човека. И това ще е кармичен изпит за теб. Ангелите отгоре искат да видят дали си си научила урока, за да те пуснат да продължиш напред. Месеци на изпити в личен план ти предстоят. Все едно ще бъдеш на кръстопът и много неща ще зависят от това какъв път ти самата ще избереш.

Правя ти също така подредба " Ще намериш ли истинската любов" Ще го перефразирам- Ще намериш ли човек, който да те обича и когото да обичаш в следващите 6 месеца?


Цепя на 8 жезли

Картите са Кула, Император, Рицар Пентакли, 7 жезли, РМ, РЖ, Глупак

Колко много мъже са се наредили тук. Не съм докрай убедена тук какво ми казват картите..Все си мисля, че има нещо, което да те държи в миналото. Някой Император, който чакаш от много време да се накани за някакви неща и все не се получава. Тук картите показват едни трудни и страстни отношения, които като цяло имат потенциал, но просто ти не трябва да влизаш в конфликт с този човек и много да се съобразяваш с него, да бъдеш като едно дете пред него...Преди да продължа да си ги пиша- кажи ми има ли такъв човек от миналото или съм хванала грешната посока?

Продължавам- 01.07.2013- Извинявам се, че пиша сега, но доста неща ми се насъбраха. Така, картите както казах, показват определено перспектива в тези отношения- те не са съвсем безпочвени. Дори има далечен потенциал за сключване на  брак с човека, не знам дали той не е обвързан сега- но потенциал съществува. Без картите нищо да обещават- те просто описват възможности. Това, което обаче ти трябва да направиш ...е да се държиш по детски и безгрижно с този човек- той явно обича да се грижи за други, да контролира нещата и не понася някой да е по- умен от него. Така , че ако желаеш този мъж - просто трябва да се отпуснеш, да живееш без очаквания, да оставиш всичко в неговите ръце и да си кажеш- Сега или Никога. Просто да не го мислиш толкова. Само настоящият момент да е важен. Последствията и притесненията за тях да не играят роля.

Успех от мен!5 коментара:

 1. Здравей ЛиндаЛи,благодаря за подредбата и обърнатото внимание към мен. Питаш ме дали има човек от миналото, който очаквам по някакъв начин да се обади - да, има такъв човек. И наистина отношенията са сложни.Ще се радвам, ако продължиш и ми напишеш всичко, което мислиш.Поздрави! МАН

  ОтговорИзтриване
 2. ЛиндаЛи, благодаря за продължението и тълкуването на картите по моят въпрос. Благодаря и за отделеното време. Надявам се да намеря това, което търся и искам.
  Желая ти любов, успехи и слънчеви дни, бъди здрава и щастлива!Радвам се, че се запознах с теб! Мария (МАН)

  ОтговорИзтриване
 3. Здравей Линда! Бих искала отново консултация с теб, ако е възможно (знам , че изисква време) този път свързана със ситуация в работата. Интересува ме какви промени ще настъпят в близко бъдеще и какво е моето място в сегашната работа? Благодаря ти предварително!
  Поздрави! Мария

  ОтговорИзтриване
 4. Здрасти! Принципно не отнема много време самия процес- зависи аз колко време имам налично, все пак всичко това за мен е само хоби.
  За работата ти какво излезе. В момента тече процес на промени- имало е преди известно време нещо хубаво, някакъв нов проект или начинание, които са претърпели крах и са се оказали доста финансово нерентабилни, имало е всякаква липса на радост, удоволствие- просто само проблеми. В момента има опит за някакви преговори, за постигане на разбирателство в нещо, но различията са прекалено големи, хората са инати, всеки държи на своето. Но изненадващо виждам тук да се появи някакво решение на настроящия проблем- дали ще е ново начинание- има изход. Около него ще има въпроси, страхове колебания, но в крайна сметка всичко ще е наред. Приготви се за усърден труд, без работа няма да останеш.

  ОтговорИзтриване
 5. Здравей Линда, много благодаря за отговора и за личното време, което си отделила за мен. Ти си чудесен човек! Сигурно ще ти пиша пак. Поздрави, Мария

  ОтговорИзтриване

Моята снимка
Този блог съдържа лични мнения, опит, наблюдения, разсъждения, коментари по различни литературни произведения свързани с тематиката на блога; също цитати и по- рядко преводи. Блогът няма претенции да е проводник за разпространение на общовалидни истини.Това е БЛОГ.