вторник, 11 юни 2013 г.

ТАРО: Анализ на житейска ситуация

От доста време търся правилния момент да гледам на Р.
Р е жена на кръстопът в живота си в много отношения- и в личен, и в професионален план. Имаше доста въпроси към мен, помоли за пълен анализ на ситуацията.


Започвам с подредба "Жизнен обрат"

Дъно- 9ж

1- 4 чаши, 2- Асо меч
3- Паж меч
4- 7 меч
5- Рицар чаши
6- 3 меча
7- 2 меча

8- КП, 9- РМ, 10- 2м



Р. се намира във фаза на живота си, в която се чувства депресирана, но иска нещо да предприеме. Усеща, че топката е в нейни ръце, но не знае какво точно да предприеме, защото внимателно преценява всяка малка стъпка и обмисля евентуалните опасности. Странно, но по тези карти виждам влюбване и тайна връзка- събития, които ще се случат бързо, инфарктно, неочаквано. Тази среща стои на пътя й- би трябвало да се случи в близкото бъдеще. От там насетне обаче се задава една абсолютна криза в семейството, понеже партньорът й би трябвало да реагира много остро при разкриването на авантюрата й. За сега обаче не се вижда развод, а просто изпадане в патова ситуация.

Работа

Р. е харесвала работа, която е работила и за съжаление е загубила

Има ли шанс да я получи обратно?

Дъно- Асо ч
Ситуацията- РМ

Да- 8ч КМ РЧ
Не- Звезда 3м ПЧ

Много емоции влага Р. За нещо творческо ли е ставало дума? Нещо по- креативно или свързано с работа с идеи? Би трябвало Р. да е харесвала работата и да е била много добра в нея. Не знам дали на мястото има жена, която се опитва да  действа за завръщането й. Може Р. да е получила надежда и обещание за това, че ще се опитат да й помогнат.
Тя е приела напускането си изключително емоционално..толкова много ли е харесвала това място? За съжаление в скоро бъдеще не виждам да я възстановят, но не всички шансове са изгубени. Просто не може да стане в скоро бъдеще.

Какъв е шанса Р. да почне работа, различна от тази, която работи в момента до 3 месеца?

Дъно- КМ

Висша Жрица 6 чаши 6 пентакли
Основа- ПЖ
Потенциал- Отшелник

И по тези карти виждам  концентрацията на жената върху предишното работно място. Не мисля обаче, че до 3 месеца ще има развитие в тази посока.

Семейство

Да видим съвместимостта на Р. и съпругът й и да проверим дали ще ми се потвърди това, което излезна в по- горната подредба

Дъно- КМ

1- 7м
2- 6п
3- ПМ
4- ПЖ
5- 8чаши
6- 3п
7- 9м

Общо взето в техния брак ситуацията е - всеки за себе си. Малко и двамата се държат като деца, като Р. е по- трудното и сърдито дете, ако Р. пожелае може да оправи техните отношения, но мисля, че тя не желае. Предстои нещо като раздяла според мен, която няма да е лека. Възможно е тези хора да гледат към нови партньори, нова тръпка- може да имат чувството, че се нуждаят да опитат тръпката на влюбването отново. Като, че ли и двамата са в период на изживяване на пролет, младост- или поне така го желаят.
Но може би мъжа е този, който ще е по-разочарован ако има раздяла. И двамата гледат в страни, но за него може евентуално отчуждаване може да е по- трудно, може би неговите чувства са по- силни към момента...макар, че според мен и той си има някой- но от друга страна не е нищо сериозно.

Още една подредба- пред раздяла

Дъно- 5ж

1- Отшелник
2- 4п
3- 6 жезли
4- Крал Меч
5- ПЖ
6- Крал Пентакли

Така..Крал меч за пореден път ми се показва. Помислих дали не е друг мъж- но според мен това е питащата- нейното състояние и изчерпаното й търпение, необходимостта от действия.
Настъпило е явно отчуждение, Р. е по- скоро обидена за нещо. По тези карти не ми излиза тя толкова да желае раздялата- напротив- излиза ми дори, че тя би чувствала дискомфорт от една раздяла- не е готова вътрешно за промени. Проблема е, че между тях има игрички и неискренност, самозаблуди- игра на инат, твърдоглавие- нещо такова, но все пак Р. занае, че този мъж е стабилен малко или много и може да разчита на него. Съвета е да подобрят комуникацията си- ако желаят...но аз все си мисля, тук отново се появява Крал пентакли- за мен това отново е мъжа на Р.- той ще прояви твърдата си и ината същност- и в близко бъдеще до официална раздяла не виждам да се стигне- той ще се възпротиви.

Направих подредба и за голямото дете на Р.

Картите, които излезнаха са  ДЖ, 10ч, 9м, Глупак, 6м, Асо ч, 9ж, 3ч, Свят, Асо м

Момчето много обича и двамата си родители, вижда се, че е под влияние на бащата по някакъв начин, Но много обича майката. Виждам някакви главоболия около пътуване, иска някъде да ходи, да пътува, дори си мисля, че става дума за чужбина. Виждам някакъв успех, който ще постигне във връзка с пътуване.
Това е за близко бъдеще при него, когато имам време ще погледна и наталната му карта.

Успех Р.!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.