понеделник, 10 юни 2013 г.

ТАРО: Бележки за картите- записки

За 2 пентакли:
"Относно двойка пентакли- навсякъде виждаме върху картата изобразения символ на безкрайността.
В Манга картата показва момиче седнало на брега на река и правеща знак Ин- Янг във водата- това не е хармония обаче. Това е Мечтанието, очакването, търсенето на хармоня- но не е постигната хармония.
Имаш да разрешиш доста дребни неща докато стигнеш до целта. Може и да незнаеш как да постигнеш целта- картата показва раздвоение по смисъл на ОБМИСЛЯНЕ какво да направиш, опит за безпристрастна оценка. В тази карта липсва всякаква страст и емоция. има мечта, желание- но не висша мечта, не страстно желание. Просто искаш нещо- ама и ти не знаеш точно как и какво.
За пари ми показва също- дребни пари, малко пари- ама има- въртиш ги там някак си."

За Звездата:
"На мен тази карта ми излиза за неяснота, неопределеност..но в същото време съществуване на надежди.
Появявала ми се е за преживяване на болка емоционална, но пак...тормоз- заедно ли сте, ще бъдете ли- надеждата живее, но просто не си сигурен- едно такова пак казвам състояние на неопределеност- това за лични взаимоотношения. Иначе ми показва астрология, зодии, духовна близост"

За Рицар Меч :
"РМ да може и да е рязък и грубиян..но често ми е показвал мъж, който те желае сексуално, на мига да те завладее..също може и по- груб секс, може да е някой сваляч- но императивно идва и императивно си заминава.
Тоест..това може да е само поведение, не подсказва ангажимент, а желание..сексуално желание.
Може просто да е скандал, отхвърляне, мъж, който е груб с теб. Наранява те- с действия и думи. Често носи болка."

За Рицар Жезли:
"за пореден път Р.Ж се показва като един вид - "Откажи се от тази идея""

 За 9 чаши:
 "Да, но с 9 чаши човек често е сам...успокоява се, поздравява се за някакъв мним успех често...колкото да се самоубеди, че нищо страшно не се е случило, самохвалство дава 9 чаши."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.