вторник, 21 май 2013 г.

ТАРО: Как да гледаме и интерпретираме с 3 (+2) карти на кратки въпроси
Да ви призная честно подредбите с 3 карти са ме обърквали доста пъти. Дали да ги гледаме като минало-настояще- бъдеще, как точно да ги интерпретираме, коя карта на коя влияе.
За това наскоро реших да ползвам ето тази кратка подредба, където позициите и значенията им са по- точно прецезирани.

1- текуща ситуация
2- влияния от миналото
3- бъдеще

4- защо е зададен въпроса
5- потенциала на сегашната ситуация

5 коментара:

 1. Интересна подредба! Ще я пробвам :)

  ОтговорИзтриване
 2. :) ползвам я от няколко дни и наистина- по- ясна е картината пред погледа ми.
  Преди гледах картите като минало- настояще- бъдеще....и имах усещането, че все нещо ми е убягвало.
  Но всички подредби, които съм теглила като минало- настояще-бъдеще остават с този им статус- т.е не бих тълкувала вече теглени 3 карти по новия начин.

  ОтговорИзтриване
 3. Здравей, ЛиндаЛи :-)
  Искам да те помоля за помощ в разтълкуването на картите, които изпаднаха по време на размесването на въпрос - Какво е в момента отношението към мен на един човек, с който имах силна духовна връзка преди известно време. Картите , които изпаднаха бяха 3 и бяха в този ред: Паж Мечове, 6 Чаши, Асо Жезли. Все още съм начинаеща и много неща може би не тълкувам правилно, особено се затруднявам, когато в подредбата има пажове. Имам някакво тълкувание и на тези карти, но много би ми се искало да получа и едно безпристрастно мнение, защото както разбрах когато сами си гледаме е възможно да правим проекции, които всъщност са нереални. Очаквам мнението ти с нетърпение!

  P.S. Интересно, че 6 Чаши и Паж Мечове се паднаха и след като наредих картите и изтеглих.

  ОтговорИзтриване
 4. Здравей! картите, които изхвърчат при гледането за мен показват собствената нагласа, която имаме към питането, което правим. По картите виждам,че това е една духовна близост..в която са намесени и доста плътски желания обаче.

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря ти! Така е, имаше от всичко в тази връзка, просто аз явно неправилно съм се изразила, че е само духовна, а всъщност имах предвид, че съм била свързана с този човек на дълбоко ниво.

  ОтговорИзтриване

Моята снимка
Този блог съдържа лични мнения, опит, наблюдения, разсъждения, коментари по различни литературни произведения свързани с тематиката на блога; също цитати и по- рядко преводи. Блогът няма претенции да е проводник за разпространение на общовалидни истини.Това е БЛОГ.