вторник, 21 май 2013 г.

ТАРО: Къде бъркам в любовта?

Б. ме помоли да направя подредба, за да й помогна да анализира отстрани личния си живот и проблемите, на които се натъква в отношенията си.

Подредбата, която ползвам не знам от къде беше- чужд форум- с 9 карти е.

1- 2 жезли
2- Императрица
3- Свят
4- 7 чаши
5- Глупак
6- 6чаши
7- 5 меча
8- 9 меча
9- 9 пентакли

По тези карти мога да кажа за момичето, че тя е на кръстопът в живота си и в момента не знае на къде да поеме, чувства се объркана. Иска семейство,да е майка, да бъде приемана като жената с главно Ж, но истината е, че все още не е достатъчно зряла за такава връзка. Много е инертна, пуска се по течението, не се бори, за онова, което иска, строи пясъчните си кули и наивно вярва, че те някак си са истински. Самата тя вътрешно не приема Любовта с всички нужни жертви и всеотдайност, с хубавите и лошите й страни, още не е готова да усети обичта дълбоко вътре в себе си, гледа само едно външно проявление на жена модел, към която се стреми, но тя има още доста път да извърви докато стигне това състояние.

Сега, в близко бъдеще, една отминала тръпка, някакво хлътване, в което е имало предателство ще продължи да я тормози, НО това са нейните кармични уроци, през които тя трябва да премине, за да стане още по- силен човек и да се доближи поне още с една крачка до желания от нея образ на Императрица.

Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.