вторник, 21 май 2013 г.

ТАРО: Любовна дилема- Между двама

П.Б. желае да знае към кой избор от два възможни би трябвало да се насочи.

За нея бих направила елементарна подредба за избор и бих проверила съвместимостта й с всеки от двамата.

Цепя на Жрец

П.И- Асо чаши, Глупак, Паж чаши - много е несериозен, МНОГО- не мисля, че приема каквото и да било между вас на сериозно.

В.В- Асо меч Рицар меч 2 меча- този пък си пада малко грубиян и ти е и сърдит, и е инат, и за момента съвсем умишлено не предприема нищо. Или може би въпреки насъбрания яд в него, той все пак е пасивен..Имали ли сте отношения преди?

Ти си 8меча.

Струва ми се, че нещо не гледаш реално на нещата, П.Б..не знам дали имаш реални шансове да бъдеш с единия или другия.. Този втория.. повече всякаш има шанс там- поне ги приема по- навътре нещата. Мислех да правя подредба за съвместимост, но просто ще попитам- какво да очакваш от единия и другия.

Какво да очакваш от П.И-  КЖ 7меча  2п- опитваш се да постигнеш нещо с мъжа, но..едва ли ще има успех. Той обвързан ли е?

Какво да очакваш от В.В- 6 меча Крал чаши 10 пентакли- е тук май нещо ще се получи. Ще заровите томахавките и се очертава сериозна връзка...

Успех!

1 коментар:

  1. Здравей Линда Ли.Не П.И.не е обвързан,разведен е,иначе си ги описала много точно и двамата.С искрени благодарности П.Б>

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.