сряда, 22 май 2013 г.

ТАРО записки: Крал меч

През моя поглед:
Крал меч е сериозния, отговорен и стабилен мъж. Трезвата преценка. Здравомислещия.
Възможно е да таи в себе си някаква болка, да има нежно сърце, да носи юношата в себе си.
Външно зряло поведение, но вътрешно може да носи усещане за несигурност или детински инат. Крал меч може да преживява вътрешно някаква драма, но външно да демонстрира много упорство и дебела глава. Не е много социален.

Разбира се, всяка дворцова карта се тълкува в комбинация със заобикалящите я.

Крал меч може да е суров и жесток, също като Краж жезли и дори Крал чаши, който ако е заобиколен от мечове става най- трудния, неприятен, самовлюбен и егоцентричен мъж, водещ се в агресивните си действия единствено от нарцистичното си желание да се доказва пред света. Но за Крал чаши ще говорим друг път.

Наскоро Крал меч следван от Крал чаши ми показа характеристика на един мъж, много стабилен и зрял, появил се в живота на кверентката единствено като като флирт, секс за една вечер.

Когато Крал чаши е следван от Крал меч (т.е обратната комбинация ..според тълкувания, които съм чела и на които вярвам) това е вече поява на сериозен и зрял партньор в живота ни, готов за по- задълбочени отношения.

Ваша:
ЛиндаЛи

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Този блог съдържа лични мнения, опит, наблюдения, разсъждения, коментари по различни литературни произведения свързани с тематиката на блога; също цитати и по- рядко преводи. Блогът няма претенции да е проводник за разпространение на общовалидни истини.Това е БЛОГ.