вторник, 21 май 2013 г.

Политически хорар: Новият премиер на България


По всичко изглежда, че България ще има така наречено програмно правителство с премиер от БСП.Тази сутрин зададох въпрос

"Орешарски ли е новия премиер на България?"

Това е картата






Затрудних се при този хорар. Очаквах един лесен  "Да" отговор.
Първото, което ми направи впечатление е, че у7 е ретрограден Сатурн. Това не е добро положение в случая. Ретро Сатурн се намира в знак на ретро Плутон- интерсептиран знак Скорпион в 11 дом за Орешарски. Плутон туко що е минал през ДЦ. Мисля, че зад Орешарски стоят хора в сянка, които всъщност го поставят на позициите, където е. Преди да стигне до тригона с Юпитер, Луната минава през тригон с Меркурий и Венера (която не е важна планета в този хорар, по- скоро е важно положението на знаците, които тя управлява). Тригонът с Меркурий (мой и на народа "мунданен" у4,12) ме насочва към това, че има нещо, което не знам (не знаем), а аспекта с Венера, която е съуправител на мунданен 11 и 5ти (Телец интерсептиран в мунданен 11 дом) ме насочва отново към тайни общества.
По времето, в което Луната се свързва с Меркурия виждаме задействането на ТАО квадрата ЛУНА-УРАН-ПЛУТОН. Уран е най- високата планета в тази карта.
Мисля, че е вероятно да се разкрие кои са всъщност хората, които се канят да управляват България зад Орешарски и това да предизвика големи полемики в обществото.
След това имаме тригон Луна с Юпитер- добро положение за Орешарски и след това обаче куинконгс с Марс (у11- парламент, но и общественото съзнание! народа не само като нация, а и като общество), а последния аспект е квадрат и половина на Луната с Меркурий и квинтил с Плутон, случващи се на 29 градус за Луната във Везни.
През цялото това време ретро Сатурн държи Нептуна (2ри У 10- правителството).

От всички тези мои наблюдения заключвам, че:

Вероятно Орешарски ще бъде буквално избутан напред от хора в сянка. Изглежда той ще стане премиер, но мисля, че управлението му ще е кратко и нестабилно (той се държи единствено за Нептуна, официалния у10 го е отблъснал вече с квадрат и половина). Орешарски като ретро Сатурн не е в добри позиции. В някакъв момент ще станат разкрития, скандали и народа вече няма да го иска (последен мажорен аспект кк Луна у1 с Марс- у11). Минорните аспекти ми показват, че плутонианците зад гърба на Орешарски ще правят всякакви "флинтифлюшки" за да го удържат на фронта.
Може и да бъде Орешарски премиер...но ще е за кратко.


1 коментар:

  1. Куинконса на Луната с у11- марс, може да се тълкува отново, като искане на ПРОМЯНА, за СМЯНА на парламента, на неговите правила функции и състав, което обяснява таз седмичните протести. Хората искат смяна на статукството по 11 дом.

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.