понеделник, 20 май 2013 г.

ТАРО: Анализ на връзка : Какво трябва P.B да знае за връзката, в която се намира в момента?

Моя позната от Франция е в дългогодишна връзка. Не е убедена съвсем, че това е човека за нея и се интересува какво "мислят" картите по въпроса. Желае принципно да има деца, иска да знае дали да се реши на тази крачка (приятелят й не желае деца)

За да анализирам отношенията ще използвам няколко подредби.

Обичам подредбата за съвместимост- тя показва на какво ниво са двамата партньори и какви са тенденциите в близко бъдеще за тях.
Друга подредба, която би била от помощ е някоя, с която ще разберем как се чувства мъжа в тази връзка. За тази цел използвам подредба за намеренията му или подредба "Той на мушката". (трябва да имам данните на мъжа обаче, които в момента липсват)

Ако има тенденции в подредбите, които се разминават, ползвам допълнителни, докато не получа ясна картина.


И така. Да видим какво се случва с връзката на Р.В.

Цепим на 7 жезли

1- Кула
2- Жрец
3- 4 пентакли
4- Крал чаши
5- 6 меча
6-  4 меча
7- Асо пентакли

Явно имат проблеми в момента. Но не бих нарекла това криза. Просто връзката минава на едно друго ниво, по трудния начин. Когато в тази подредба излезне Жреца на 2ра позиция, няма по- касноречив знак за партньоството- те определено са един за друг. Може би в момента има сътресения при тях, които ще бъдат преодоляни. Чака ги едно стабилно бъдеще и вероятно брак.
Съвета към нея е да бъде търпелива и спокойно да изчака напрегнатия период да отмине.Достатъчно красноречиви карти, няма нужда от друга подредба.


Как би се чувствала Р.В като майка?
Правя разширен вариант на 3 карти.


Крал чаши/

Кралица жезли 6 жезли Маг

Слънце + Свят

Тази жена трябва да има деца, тя би се чувствала щастлива и напълно реализирана, би намерила сили и вдъхновение за още много неща. По Мага предполагам, че ще забременее неочаквано.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.