петък, 24 май 2013 г.

Хорарен въпрос за любов с Луна без курс : Какво ни предстои в близко бъдеще?

Моя приятелка беше в труден период с мъжа, когото обича. Бяха се скарали и разделили за пореден път. Тя попита звездите какво предстои от тук нататък- един вид ще имат ли развитие отношенията им, ще се съберат ли и т.н. Хорарните въпроси показват развитие в период от 1 до 3 месеца. Ето я картата:








И така. Виждаме една заточена Луна в Козирог намираща се в 6-тия дом на кверентката. Управителят на ДЦ е Сатурн позициониран на изгорелия път- 11 градуса и 25 минути, Скорпион. Луната туко-що е извършила съвпад с Плутон. Луната приема Сатурн на трон, той разположен в неин 5ти дом.
За мъжа виждам, че той е притеснен- във Виа Комбуста, обиден е на момичето- приема я в падение. У7 Сатурн почти винаги съм забелязала е възпрепятстван да действа.
Луната и Сатурн У1- У7 са извършили секстил... и малкото минути, които делят аспекта от растящ към разпадащ се ми говорят за нещо като пропуснат шанс. От там насетне луната попада в така нареченото състояние- БЕЗ КУРС- т.е няма развитие, в близко бъдеще нешата остават каквито са, те са се разделили, остават разделени.

Можем да добавим, че У5 на мъжа е в негов първи туко- що извършил секстил с втори У на негов 5ти дом- Юпитер- нещо зараждащо се, мъжа вероятно е обвързан вече с друга, самият Юпитер в 5ти говори за зараждащи се чувства. Но като, че ли мъжа не е влюбен до там в жената- приема Венерата в заточение. Онова, което обаче със сигурност ми подтвърждава съществуваща връзка при момчето е съвпада на Сатурн с Венера по антисия.
Венерата като цяло може да е сигнификатор на Любовта също така межу моята приятелка и този мъж. Положението на планетите подсказва, че мъжа съзнателно не иска тази любов. Луната е в 12 дом на мъжа- той се стреми да не мисли за нея и да я забрави.

Но има нещо, което трябва да отчетем в този хорар. Аз гледам и минорните аспекти, те също са важни според мен и показват важни акценти.
На Луната- моята приятелка предстои биквинтил- 144° с Юпитер- 2ри у5 и у12 на мъжа. Той дълбоко в себе си и подсъзнанието си  ще продължи да има чувства към нея, но понеже Луната е VoC едва ли ще действа и предприеме нещо в посока изясняване на отношенията им.

 Като цяло мога да обобщя:

Става ясно- ситуацията никак не е розова, приятелката ми страда, преживява стрес и разтърсващи емоции. Влюбена е. Мъжът е в особено състояние- мисля, че е наранен по свой начин от нея и не мисля, че той ще предприеме някакви стъпки в близките месеци, въпреки, че едва ли е престанал да я обича. Но за сега ситуацията няма развой.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.