вторник, 21 май 2013 г.

ТАРО: Анализ на взаимоотношения: Сложно е...

Р. отдавна ме беше помолила за анализ на взаимоотношенията с един човек, който тя много обича, но който за съжаление към момента не може да реши дали иска да бъде с нея или настоящата си приятелка.

Подходящата подредба за Р. според мен е "Подредбата на черната Лиза".

Тази и повечето подредби, които използвам, ще намерите в любимия ми форум Таромания

И така- да видим какво ще покаже подредбата на Черната Лиза за Р.

Цепя на Паж жезли

1- 3 пентакли
2- Паж чаши
3- Паж меч
4- Слънце
5- Колесница
6- Асо мечове
7- 2 чаши
8- 9пентакли
9- 8 жезли


Изключително добри карти и дано да са верни. По тях се вижда, че мъжът мисли Р. за едно голямо дете и това е едно от нещата, които той не харесва в нея и които го отблъскват. Може би вижда, че тя се "връзва" и му харесва да насърчава ревността й. Текущите отношения между тях ги описвам като взаимно уважение, като, че ли не са престанали да виждат перспектива един в друг. Детските й постъпки обаче така го вбесяват, че той избухва и бяга от нея, иска да е далеч- може би за да се чувства по- спокоен. Относно сегашните му контакти с другата жена...не знам до колко е сериозно..но има решителност там, но с цел..наказание. Картите показват, че ако Р. започне да се държи по същия начин, по който и той- и това е важен съвет за нея сега- то тя би имала абсолютен успех, той би се почувствал привлечен и би пожелал по- чести срещи с нея- не иска да я изгуби. 9 пентакли + 8 жезли на последните позиции показват, че нещата са изцяло в нейни ръце по отношение на това да накара тези отношения да заработят.
Когато тя си даде сметка за уроците, които трябва да научи и ГИ научи, нещата между тях ще потръгнат.

Успех!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.