петък, 17 май 2013 г.

Хорарни въпроси: Избори/Правителство 2013


Вече зададох един хорарен въпрос с питането:

БСП ще съставят ли правителство?

Хорарът според моето тълкуване показа отговор НЕ.

Следващото питане, което зададох във времето беше:

Герб ще успеят ли с идеята си Изборите май 2013 да бъдат касирани или Ще има ли нови избори?

Ето го хорара и коментара ми:

Категорично се вижда съществената пречка, която ще спъне съвсем скоро това намерение. Изглежда като отговор НЕ. Вероятно искането първоначално ще бъде отхвърлено.

Но тъй като на Венера, която е най- високата планета в тази астрологична карта, сигнификатор е на 3ти и 8ми домове за Герб, й предстои съвпад с МЦ, мисля, че до 4 месеца може би ще се направят разкрития от тайни служби, ще стане нещо, което ще повлияе на общественото мнение и в крайна сметка ще има отново избори или поне ще започнат да се организират такива. Най- важното е, че положението на Луната също подсказва такова развитие.(Забележете бенефичните аспекти на Луната в Лъв към 3 точки, всички от които се случват едновременно след 2 градуса - Слънце, където има и взаимна рецепция по трон и екзалтация, Венера и МС)

Така, че от една страна залагам на това, че искането на ГЕРБ ще бъде отхвърлено, но по една или друга причина ще има нови избори, като те пак по някакъв начин ще са предизвикани от тяхната партия.Предполагам, че събитята ще се развият в рамките на 2 до 4 месеца.










5 коментара:

  1. Тук за сега по първия ми въпрос- дали правителството ще е на БСП- мога да кажа,че съм познала относително- правителството няма да е на БСП, а коалиционно един вид..но БСП ще го редят основно.

    Да приемем, че познаеваемостта по първия ми хорар е около 75%.

    ОтговорИзтриване
  2. По отношение на втория въпрос:
    Правя междинна записка за събитията от днес- бунтовете срещу избирането на Пеевски за шеф на ДАНС.

    "..мисля, че до 4 месеца може би ще се направят разкрития от тайни служби, ще стане нещо, което ще повлияе на общественото мнение"

    ОтговорИзтриване
  3. Междинна записка от днес - Конституционният съд отказа касирането на изборите- тук се оказах права.

    Темата за предсрочните избори става все по- актуална в обществото- и тук се оказах права. Гледала съм хорара средата на май..4 месеца от средата на май е..септември- до края на септември може би би трябвало да стане ясно кога ще са новите избори и как ще се проведат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ..."Така, че от една страна залагам на това, че искането на ГЕРБ ще бъде отхвърлено, но по една или друга причина ще има нови избори,"..

      Изтриване
  4. Все пак БСП състави правителство, нали премиерът Орешарски е от БСП и това е показано в картата- Луната е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер, който е У1 и У10 за квезита, в случая БСП, като назована по име ;)
    Последният нехармоничен аспект на Луната показва неудовлетворението в крайна сметка, както и затрудненията, които очакват партията, че нали въпросът се отнася за нея. При въпроси, свързани с държавата Луната също така символизира народа.
    Въпроси с "или" не се задават в Хорарна астрология!

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.