понеделник, 27 май 2013 г.

Хорарен въпрос за любов: М. и Х. ще продължат ли да бъдат ли заедно?




Карта от 27.05.2013, 15:17





За мен М. е представена от Марс и Уран, а Х. от Венера.
Краткият ми коментар е, че в близките 2 месеца им предстоят много сътресения, М. вероятно ще ревнува, може би Х. ще се и опитва да я кара да ревнува. М. е възможно сериозно да заподозре, че Х. се среща с друга, но по- скоро си мисля, че всичко ще е в сферата на илюзиите..не изключвам възможността момчето да се запознае с друга и да има някакви срещи, но не съм убедена, че ще се стигне до изневяра. Не мисля, че това ще е краят за тях- за М.и Х., но ще се наложи М. да прояви много търпение. Възможно е да се стигне до временно прекъсване на отношенията, но то ще е половинчато, няма да е сериозна раздяла.

Просто по картата се вижда момент на криза, който ще отмине. Окончателна раздяла не се вижда.

1 коментар:

  1. LindaLi, Благодаря за бързия отговор! Следващите два месеца се очертава да сме на разстояние, различни градове, пътувания, стажове, работа, учение... Може да започне да излиза с някакво момиче, но може и това просто да се случва в моята глава...

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.