сряда, 22 май 2013 г.

ТАРО: Анализ на взаимоотношения

Първото, което правя е подредба за съвместимост на Б.

цепя на Маг

1- Рицар чаши
2- Смърт
3- Кула
4- Колесница
5- Асо меч
6- Колело
7- 2 чаши


Как се отнася той към нея?

пак цепя на Маг

1- Смърт
2- Влюбени
3- Крал пентакли
4,5- Сила, 10 жезли
7,8- Паж меч, 7 пентакли
8- Отшелник
9- 9 жезли

Обща подредба за отношения:

Нейните карти: Император, 2 пентакли, Асо жезли, 10 меча

Неговите карти: 5 чаши, 7 меча, Луна, Глупак

Общи: Справедливост 3 чаши Императрица


При тези хора би трябвало да е невероятен екшън с елементи на романтична драма. Може би редя картите, когато те се намират в някакво състояние на скандал, изпълнени са с яд и нещо като агресия един към друг..но много се обичат, при тях има много страст и скоро ще се сдобрят- може би ги хващам в момент, в който са леко войнствено настроени, въпреки любовта си. Връзката е много силно на психично ниво и също физическо. Мъжът много обича Б., той се тресе направо от страстно желание по нея. Като цяло мисля обаче, че е доминантен мъж, който иска да стане на неговото и точка. Иска от нея почти непосилни неща, тя протестира..но си мисля, че въпреки недоволството си, може да се нагърби с ангажимента. Мисля, че мъжа планира да се оттегли..може да говори за нещо като раздяла, но мисля и от горната подредба, че това е нещо временно, просто начин да изманипулира ситуацията като един Крал Пентакли. Няма да е доволен. Ако все пак не напусне връзката и не замине на някъде, вероятно известно време ще е затворен в себе си и много сърдит.
Сигурна съм, че в тези отношения има много секс обаче. Жената също ми излиза доста твърдоглава и ревнива, чувствата към този човек я изтощават на моменти, обсебили са я. Всеки хитрува малко или много в тези отношения, по някакъв начин...за мъжа особено пак се убеждавам е момент на криза, явно за нещо е много обиден- и си го показва на жената, де.
Тук виждам за чувства отново тази комбинация Крал жезли + Глупак, което за мен е оглупял от любов мъж..в смисъл обича, наистина обича- със страстта на зрял мъж и чистотата и наивността на дете.

Какво бих могла да кажа. Явно това е много интензивна връзка между два силни характера. Мъжът ми излиза по- влюбен, чувствителен и засегнат от нещо. Може да заговори за това да се оттегли от връзката, за някаква раздяла. Всичко ще е временно. Ако тези хора не са официално женени, съвета е да предприемат тази крачка. Мисля, че е изтекло времето на неангажиращите и по- леки отношения, време е за сериозни отговорности, защото тази Императрица накрая чака да бъде реализирана.


6 коментара:

  1. Доста добре си се насочила. За съжаление по вторите две подредби не мога много да коментирам, тъй като не ги познавам...
    Заедно сме вече почти 9 години, имаме две деца.
    Силни са чувствата и емоциите и сме полярни по нагласа и възприемане на света.
    Затова и въпросът ми беше, какво има да учим един от друг.

    Добре си хванала настроенията, защото наистина винаги има нещо някой да е недоволен, но се стараем да уравновесяваме с търпение и усмивки.

    Не е оттегляне онова, което си видяла а решимост за повече търпение спрямо мен ;) наистина много ме обича, дори не знаех, че е възможна такава обич... или може би привързаност.

    По първата подредба - Смъртта за съвместимост е интересна карта, защото наистина много се променяме един друг - ставаме осъзнати за различни пластове на реалността.
    Кулата вероятно потвърждава, че ако има разрив, ще е предизвикан от него - аз не бих го наранила първа (в смисъл да си намеря друг или нещо друго), защото той е твърде чувствителен...

    Колесницата показва според мен, колко много разчита на мен - така се получава, че съм връзката му с голяма част от света - и в работни отношения и в чисто ежедневни.

    Колелото май твърди, че нещата не са в наши ръце, нямаме право на избор или някаква промяна - нещата са "орисани". (между другото това си го знаем ;))

    Асо Меч - дали е полъх на нови идеи?

    ОтговорИзтриване
  2. Да ти кажа Смъртта като карта за съвместимост много ме зачуди- това е карта, която дава псична, но и силна физическа връзка за мен- много силна карта...трансформираща партньорите.

    Кулата, Колесницата за вас- между вас този рицар чаши- над вас асо меч- това за мен са много разправии, много емоционални и динамични отношения. Буйни сте и двамата- виждам динамика в тези карти- асото меч ми говори за разгови на сериозни теми, скарвания, но с 2 чаши винаги намирате краен консенсус и си стискате ръцете, както се казва:)

    ОтговорИзтриване
  3. Тоест заради 2 чаши - Асото меч са градивните спорове и разговори..според мен..

    ОтговорИзтриване
  4. Права си, така е - вода и огън сме, та доста често около нас ври и кипи, но винаги досега после възцарява топлина, близост и обич.

    ОтговорИзтриване
  5. И да знаеш- съвета - какво би могло да заздрави тези отношения- там излезна справедливостта като карта- женени ли сте официално? Женете се!:)

    ОтговорИзтриване
  6. :DDD Не сме, но и не мисля, че е добра идея...
    Надявам се тук Справедливостта да показва по-скоро осъзнаването на отговорността ни във връзката или нещо друго ;)
    Благодаря за Вниманието!!!

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.