четвъртък, 20 юни 2013 г.

ТАРО: Ще срещне ли М. своята сродна душа скоро

Правя подредба за М.А.Н, която иска да знае нещо повече за себе си в личен план.

Първо искам да спомена, че и Таро и Хорарната астрология са едни моментни снимки, на мен ми показват развитие към настоящия момент и близкото бъдеще. Никога не задавам кардинално въпросите. Затова ще попитам какво очаква М.А.Н в личен план в близките месеци.

Цепя на 2 чаши

Влюбените 10 пентакли Страшен съд

Основа Крал Пентакли
Потенциал 9 пентакли

Скъпа М.А.Н, ти влюбена ли си вече в някой, някой, който е може би със семейство? Срещаш ли се с някой? По тези карти мисля, че се срещаш и че си обвързана по някакъв начин. Прекрасни карти, които говорят, че много неща зависят от теб. Ако случайно не си обвързана, чакай обаждане от човек, с който сте изживели любов в миналото. Може да се подновят контактите. Отново ще ти бъде даден шанс с човека. И това ще е кармичен изпит за теб. Ангелите отгоре искат да видят дали си си научила урока, за да те пуснат да продължиш напред. Месеци на изпити в личен план ти предстоят. Все едно ще бъдеш на кръстопът и много неща ще зависят от това какъв път ти самата ще избереш.

Правя ти също така подредба " Ще намериш ли истинската любов" Ще го перефразирам- Ще намериш ли човек, който да те обича и когото да обичаш в следващите 6 месеца?


Цепя на 8 жезли

Картите са Кула, Император, Рицар Пентакли, 7 жезли, РМ, РЖ, Глупак

Колко много мъже са се наредили тук. Не съм докрай убедена тук какво ми казват картите..Все си мисля, че има нещо, което да те държи в миналото. Някой Император, който чакаш от много време да се накани за някакви неща и все не се получава. Тук картите показват едни трудни и страстни отношения, които като цяло имат потенциал, но просто ти не трябва да влизаш в конфликт с този човек и много да се съобразяваш с него, да бъдеш като едно дете пред него...Преди да продължа да си ги пиша- кажи ми има ли такъв човек от миналото или съм хванала грешната посока?

Продължавам- 01.07.2013- Извинявам се, че пиша сега, но доста неща ми се насъбраха. Така, картите както казах, показват определено перспектива в тези отношения- те не са съвсем безпочвени. Дори има далечен потенциал за сключване на  брак с човека, не знам дали той не е обвързан сега- но потенциал съществува. Без картите нищо да обещават- те просто описват възможности. Това, което обаче ти трябва да направиш ...е да се държиш по детски и безгрижно с този човек- той явно обича да се грижи за други, да контролира нещата и не понася някой да е по- умен от него. Така , че ако желаеш този мъж - просто трябва да се отпуснеш, да живееш без очаквания, да оставиш всичко в неговите ръце и да си кажеш- Сега или Никога. Просто да не го мислиш толкова. Само настоящият момент да е важен. Последствията и притесненията за тях да не играят роля.

Успех от мен!



5 коментара:

  1. Здравей ЛиндаЛи,благодаря за подредбата и обърнатото внимание към мен. Питаш ме дали има човек от миналото, който очаквам по някакъв начин да се обади - да, има такъв човек. И наистина отношенията са сложни.Ще се радвам, ако продължиш и ми напишеш всичко, което мислиш.Поздрави! МАН

    ОтговорИзтриване
  2. ЛиндаЛи, благодаря за продължението и тълкуването на картите по моят въпрос. Благодаря и за отделеното време. Надявам се да намеря това, което търся и искам.
    Желая ти любов, успехи и слънчеви дни, бъди здрава и щастлива!Радвам се, че се запознах с теб! Мария (МАН)

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей Линда! Бих искала отново консултация с теб, ако е възможно (знам , че изисква време) този път свързана със ситуация в работата. Интересува ме какви промени ще настъпят в близко бъдеще и какво е моето място в сегашната работа? Благодаря ти предварително!
    Поздрави! Мария

    ОтговорИзтриване
  4. Здрасти! Принципно не отнема много време самия процес- зависи аз колко време имам налично, все пак всичко това за мен е само хоби.
    За работата ти какво излезе. В момента тече процес на промени- имало е преди известно време нещо хубаво, някакъв нов проект или начинание, които са претърпели крах и са се оказали доста финансово нерентабилни, имало е всякаква липса на радост, удоволствие- просто само проблеми. В момента има опит за някакви преговори, за постигане на разбирателство в нещо, но различията са прекалено големи, хората са инати, всеки държи на своето. Но изненадващо виждам тук да се появи някакво решение на настроящия проблем- дали ще е ново начинание- има изход. Около него ще има въпроси, страхове колебания, но в крайна сметка всичко ще е наред. Приготви се за усърден труд, без работа няма да останеш.

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей Линда, много благодаря за отговора и за личното време, което си отделила за мен. Ти си чудесен човек! Сигурно ще ти пиша пак. Поздрави, Мария

    ОтговорИзтриване

Моята снимка
Духовното знание и дарбата да си свръхсензитивен и да обменяш информация с невидимия свят се предава по наследство. Желанието да помагаш на хората да разберат или да се успокоят също. Благодаря на предците си за завещанието. Занимавам се с Таро и Астрология от 10 години в този си живот. Други различни гадателски методи познавам от дете. Дискусиите за картите, планетите и подредбите никога няма да ми омръзнат.